shrek999 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam, jestem zainteresowany opiniamu urzytkownikow laptopow firmy HP i wszelmimi przygodami z nimi... dzialeniem serwisu itp. gdyz przymiezam sie do zakupu hp nc8430 ale nigdzie nie moge znalezdz recenzji opisow i opinii a tematu jakiegos takieggo poza acerem nie spootkalem wiec bylbym wdzieczny pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Bylo bodajze w watku o nx6110. Serwis krakow pierwsza klasa(afaik we wroclawiu tez). O ile dobrze pamientam to kupujesz tego lapka w duzej "promocji".Upewnij sie lepiej co z gwarancja czy tez nie bedzie jakas "promocyjna" :| Wyzsze modele z zerii NC maja zazwyczaj 3 lata gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Bylo bodajze w watku o nx6110. Serwis krakow pierwsza klasa(afaik we wroclawiu tez). O ile dobrze pamientam to kupujesz tego lapka w duzej "promocji".Upewnij sie lepiej co z gwarancja czy tez nie bedzie jakas "promocyjna" :| Wyzsze modele z zerii NC maja zazwyczaj 3 lata gwarancji. juz sie dowiedzialem lapki sa ze stanow albo anaglii wiec jest spoko.. koles chyba ma dojscie do hurtu w tych krajach xD wiec stwierdzilem ze pozbieram info o tym co chce nabyc... ale spoko przejrze watek i jek bede mial cos to spytam :D ;p chociaz mile widziane jakies odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igy Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam! Jeśli interesuje Cię moja opinia, to pracuje na nx8220 od lutego tego roku. Używam komputera bardzo intensywnie, dlatego własnie wybrałem marke HP i nie pomyliłem się :) Naprawde robi wrażenie wykonanie, nie miałem żadnych problemów ze sprzętem, chwale sobie ten wybór, mogę polecić z czystym sumieniem marke HP. Jedyne, które uważałbym za solidniejsze to IBM, ale to całkiem inna kategoria, zarówno cenowa jak i w sensie przeznaczenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a ja mam takie pytanko.. w nc8220 jest sam tuch pad... w nc 8230, 8240 jest tuchpad i pointstick, a w wyzszych w specyfikacjach jest opisane tuchpad i wskaznik... co to jest ten wskaznik?? bo chyba nie pointstick??:( czasem przydatny... i nie wiem jak mam rozumiec opis a niegdzie nie moge znajezdz "domowych" zdjec tego lapka zeby zobaczyc klawiature i czy jest PS czy nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igy Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 To jest właśnie to. Serie nc mają pointstick'i i pewnie to nazwali "wskaźnikiem". Do tego ponad touchpadem masz 3 knefle myszki, oprócz standardowych dwóch poniżej touchpada. W nx'ach nie ma przycisków ponad touchpadem. Czy to dobrze, czy źle, musisz sam ocenić :) Klawiaturki czy touchpada z tymi przyciskami bardzo łatwo się wymienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 knefle?? znacyzsie przyciski?? a co do praktycnosci to powiem ze w staacjonarce mam myche a4tech opto swol cos tam posiada standardowe 3 przyciski, 4 dodatkowe i rolke... co wiecej klawiadure z ogromna iloscia skrutow itp... wiec z tego korzystam :) tylko zalerzy czy sa programowalne czy niet?? ale co tam ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...