Paweł666 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A takie cos : http://www.cooling.pl/product_info.php?products_id=1192 To są tylko wentyle na śledziu - ale chyba też nie wejdą. Chłodzenie na tym Palicie 6800GS jest podobne jak w 5900Ultra, czyli mały pierdek ale taki na dwa śledzie wieje na również wysoki na dwa sloty radiator, no chyba że zamontujesz te wentylatorki na trzeci slot - czyli w sumie jak nic innego sie nie znajdzie to może byc choć ta cena :? . Ja sobie zrobiłem coś takiego do swojego 6800GT ale mam "zwykły" jednoslotowy radiator na rdzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-1987 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 No to widze ze musze sie wstrzymac z tym chlodzeniem.:( Ta karte podkrecilem wczoraj na 490\1310Mhz ale dalej nie moge bo sie arty robia :( Czy to wina zasilki (Chieftec 350W) czy chlodzenia na karcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 No to widze ze musze sie wstrzymac z tym chlodzeniem.:( Ta karte podkrecilem wczoraj na 490\1310Mhz ale dalej nie moge bo sie arty robia :( Czy to wina zasilki (Chieftec 350W) czy chlodzenia na karcie? Arty to raczej wina chłodzenia a nie zasilania. No i jak wiadomo różne sztuki różnie się kręcą ale to chyba wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-1987 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 To pewnie jest wina modelu, bo temp. w stresie jest 53 C. Wiec jak narazie chlodzenie daje radae, ale w przyszlosci i tak musze wymienic na cos lepszego, ew. to co podalem wczesniej w linku.;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Wynik w marku naprawde dobry, wrecz niezly :>. Ja bym dokupil 512 mb ramu, teraz na 1 gb wiele gier pottrafi ladnie przyciac. Coz, ta karta poradzi sobie z wieloma grami a high, wiec ramu wiecej tez jest wymagane. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-1987 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Wynik w marku naprawde dobry, wrecz niezly :>. Ja bym dokupil 512 mb ramu, teraz na 1 gb wiele gier pottrafi ladnie przyciac. Coz, ta karta poradzi sobie z wieloma grami a high, wiec ramu wiecej tez jest wymagane. ;] No tak wlasnie plauje dokupic jeszcze 512Mb Kingstona ( kurde nie mam kasy na 1Gb) to pewnie cos da ;) Wlasnie podkrecilem procka na 2140Mhz i w 3dMarku mam juz ponad 12000pkt :) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez szymon-1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Straszne upały się zaczeły. Jak sprawują się wasze modele tej karty. Mi się wydaje że to w tej chwili na AGP najlepsza karta cena/jakość - > mam nadzieje że mi pociągnie trochę, zanim kupie upragnionego xboxa360 ;) Jeszcze mam pytanko, jeżeli mm na mostku ZALMANA NIEBIESKIEGO to ta karta mi wejdzie ? ... żebym nie musiał go usuwać ... mam płyte główną Epox 8KDA3J (s.754) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-1987 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Straszne upały się zaczeły. Jak sprawują się wasze modele tej karty. Mi się wydaje że to w tej chwili na AGP najlepsza karta cena/jakość - > mam nadzieje że mi pociągnie trochę, zanim kupie upragnionego xboxa360 ;) Jeszcze mam pytanko, jeżeli mm na mostku ZALMANA NIEBIESKIEGO to ta karta mi wejdzie ? ... żebym nie musiał go usuwać ... mam płyte główną Epox 8KDA3J (s.754) Moim zdaniem karta sie nie zmiesci jesli masz na mostku tego zalmana (w sumie to jest dosc duzy) wiec chyba bedziesz musial kupic jakis wentylator (ja mam thermaltake). Karta jest dosc duza i potrzebuje duzo miejsca;) Jak pisalem wczesniej podkrecilem ja na 490\1310Mhz i mam wynik 12000 w 3dmarku 03, wiec jest spox. Temperatura nie przekracza 55 C. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) A jej obroty zmniejszałeś RivaTunerem ? Czy nic nie ruszałeś ? Ja jutro zobacze czy uda mi się ją wepchnąć ... jakby co to musze spiłować troche zalmana bo nie mam zamiaru jakich wyjców montować na mostku. Ale mam nadzieje że na siłe uda się upchnąć tą karte... udało mi się nawet włożyć na tą płyte (z zalmanem niebieskim) geforce 6800 + Zalman vf700cu, wiec nie powinno być źle. Na siłe wejdzie ;) A jak płynność gier ? Mało coś tych punktów w 3D Marku masz. ps. Sorry nie zauważyłem że masz jeszcze bartona :) Ja u siebie jak miałem GeForce 6800 + Zalmna ( 400/880 ->tak się kręciła) miałem prawie 12000 pkt, więc z tą kartą mam nadzieje żę 13500 będzie. Edytowane 26 Czerwca 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-1987 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) A jej obroty zmniejszałeś RivaTunerem ? Czy nic nie ruszałeś ? Ja jutro zobacze czy uda mi się ją wepchnąć ... jakby co to musze spiłować troche zalmana bo nie mam zamiaru jakich wyjców montować na mostku. Ale mam nadzieje że na siłe uda się upchnąć tą karte... udało mi się nawet włożyć na tą płyte (z zalmanem niebieskim) geforce 6800 + Zalman vf700cu, wiec nie powinno być źle. Na siłe wejdzie ;) A jak płynność gier ? Mało coś tych punktów w 3D Marku masz. ps. Sorry nie zauważyłem że masz jeszcze bartona :) Ja u siebie jak miałem GeForce 6800 + Zalmna ( 400/880 ->tak się kręciła) miałem prawie 12000 pkt, więc z tą kartą mam nadzieje żę 13500 będzie. A jakiego masz procka? Jak na moj sprzet to chyba wynik w 3D Marku dosc dobry, zwazywszy ze mocno procek mi wynik zaniza :( Gierki wszystkie na maxa chodza :) Teraz pykam w nowego hitmana na full detalach :) Pozdro Edytowane 27 Czerwca 2006 przez szymon-1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A64 3000+ .... w 3D Mark 03 mam 11500 pkt. -> mało, spodziewałem się więcej, ale po formacie zrobie test jeszcze raz, bo jak ponad rok czasu formata nie robiłem bo mi się nie chciało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-1987 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A64 3000+ .... w 3D Mark 03 mam 11500 pkt. -> mało, spodziewałem się więcej, ale po formacie zrobie test jeszcze raz, bo jak ponad rok czasu formata nie robiłem bo mi się nie chciało. Hehe , to tak jak ja, juz dwa lata prawie nie formatowlem dysku... ;) Podejrzewam ze po formacie bedziesz mial duzo wiecej Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixen Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Do szymon-1987 a jaki miałeś wynik w 3DMark bez podkręcania ja na configu podobnym do twojego miałem 10842. System ponad 2 lata. Jakie ustawienia masz w biosie odnośnie AGP. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon-1987 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) Do szymon-1987 a jaki miałeś wynik w 3DMark bez podkręcania ja na configu podobnym do twojego miałem 10842. System ponad 2 lata. Jakie ustawienia masz w biosie odnośnie AGP. Pozdrawiam identyczy mialem wynik bez O\C ;) Biosu narazie nie ruszalem jeszcze. Vixen, a do ilu podkreciles i jaki masz teraz wynik? Edytowane 29 Czerwca 2006 przez szymon-1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Ile ta karta jest warta? używana 1-2 miesiące, ile za nią dać aby nie przepłacić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Ile ta karta jest warta? używana 1-2 miesiące, ile za nią dać aby nie przepłacić? Popatrz na aukcjach ;)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...