Yacho Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam ! Orientujecie sie ile mniej wiecej wysokosci jest wolne nad zasilaczem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tak mniej więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fushigi87 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 mam dziwne wrazenie że dałeś fote LBX`a :-P BA z tego co pamiętam to był big tower.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) mam dziwne wrazenie że dałeś fote LBX`a :-P BA z tego co pamiętam to był big tower.... :wink:BA to cała seria obudów, od midi, poprzed medium na big tower kończąc. PS. Już jakiś uczynny moderator wywalił to i owo... Więc raport poszedł niepotrzebnie <_< PS2. W midi nie ma miejsca wcale, w big tower jest go bardzo dużo. W moim dragonie mam około 6cm wolnego miejsca, więc myślę że w innych medium chieftekach będzie podobnie. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 to poczekajmy niech autor sie wypowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 OT: Sarkazz - jaka jest Twoja funkcja w redakcji PPC jeśli można wiedzieć? EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 w seirr BA afaik sa tylko bigtowery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) w seirr BA afaik sa tylko bigtowery ;) Faktycznie, cała seria to oczywiście Bravo, no a sam big tower ma oznaczenia BA... Z moich kolejnych super dokładnych szacowań wynika że jest to około 20 cm 2196050[/snapback] Tylko ja mam tą obudowę na forum? Jest tam 18 cm miejsca. Trochę się pomyliłeś Sarkazz :D 10% B) Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tylko ja mam tą obudowę na forum? Jest tam 18 cm miejsca. Trochę się pomyliłeś Sarkazz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tylko ja mam tą obudowę na forum? Jest tam 18 cm miejsca. Trochę się pomyliłeś Sarkazz :D Jakie wrażenia ? chce kupic ale nie wiem czy warto... czy do tych 3 wentyli z boku sa filtry przeciwkurzowe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Według mnie warto, też długo się zastanawiałem, ale nie żałuje tych pieniędzy. Obudowa jest bardzo funkcjonalna, sposoby mocowania napędów, dysków, kart są świetne. Jest bardzo dużo miejsca, w przyszłości na pewno zmieszczę WC, temperatura w obudowie spadła mi o około 3-4 stopnie. Buda bardzo solidna, strasznie ciężka (musiałem prosić kolegę, żeby pomógł przytachać karton ze sklepu) oraz robi ogromne wrażenie na każdym kto ją zobaczy. Trochę irytujące są dziwaczki (jak we wszystkich chiefach), ale się przyzwyczaiłem. Te trzy wentylatory chłodzące dyski nie maja filtrów przeciwkurzowych. Polecam Jak chcesz wiedzieć cos jeszcze to pytaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Według mnie warto, też długo się zastanawiałem, ale nie żałuje tych pieniędzy. Obudowa jest bardzo funkcjonalna, sposoby mocowania napędów, dysków, kart są świetne. Jest bardzo dużo miejsca, w przyszłości na pewno zmieszczę WC, temperatura w obudowie spadła mi o około 3-4 stopnie. Buda bardzo solidna, strasznie ciężka (musiałem prosić kolegę, żeby pomógł przytachać karton ze sklepu) oraz robi ogromne wrażenie na każdym kto ją zobaczy. Trochę irytujące są dziwaczki (jak we wszystkich chiefach), ale się przyzwyczaiłem. Te trzy wentylatory chłodzące dyski nie maja filtrów przeciwkurzowych. Polecam Jak chcesz wiedzieć cos jeszcze to pytaj :) no ja wlasnie pytam sie bo WC juz mam - i troszke mi brakuje miejsca w poczciwym codegenie... powiedz czy sposob montarzu dyskow moze wyciszył je choc troche ?? Edytowane 23 Czerwca 2006 przez Yacho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 no ja wlasnie pytam sie bo WC juz mam - i troszke mi brakuje miejsca w poczciwym codegenie... powiedz czy sposob montarzu dyskow moze wyciszył je choc troche ?Ja osobiście nie słyszę rożnicy. Chociaż dysk jest w plastiku, więc może mniejesze drgania... Ale napewno dużej zmiany nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...