C4Ctu5 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Beta testowy raport. TC miejsca 1 - 10 TC miejsca 11 - 27 W przyroscie sa tylko wymienieni ci ktorzy byli w grupie caly tydzien. Przyrost 12 - 19.06.06 Moga sie trafic literówki lub jakieś błędy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Jakies te wyniki nieaktualne ;) EDIT: ale tak naprawde po co to zrobiłes? Przeciez są dokładniejsze staty na wielu stronach .. np. KLICK Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Miazga82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Bo to są wyniki z 19.06 ;) Poza tym niepotrzebnie to zrobione bo na tym najlepiej widać jak mój komp się obija :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4Ctu5 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Kiedyś sie ktos pytał o raporty wiec spróbowalem zrobić. IMO najlepsze statystyki były na setiatwork reszta jakos mi nie pasuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free' Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 C4ctu5 dzięki za wykresiki. Mnie się podobają, tym bardziej, że ten najdłuższy słupek jest mój ;). Na jakiej podstawie je robisz, jeśli można wiedzieć, to znaczy skąd pobierasz wyniki? Ewidentnie najlepsze statsy były na setiatwork.com, chyba nie jest łatwo coś takiego zrobić - oparte na xmlach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...