abdul90 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam! W najbliższym czasie kupuję tą płytę i chciałem dostosować powstającą obudowę pod ten własnie podzespół. Interesuje mnie odleglość od krawędzi z wszystkimi wyjściami do gniazda 24 pin, a także odleglość od tej samej krawędzi do umieszczonego na dole gniazda FDD. Bez tych danych nie jestem w stanie wykończyć wnętrza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 http://img.clubic.com/photo/00148218.jpg -fota znaleziona na szybko. Możesz porównać wymiary boku do wymiarów podanych w specyfikacji i [zapomniałem słówka] obliczyć, np. ile centymetrów na ekranie odpowiada ilu na płycie. Ale najlepiej poczekać na sam prodkukt i sprawdzić to z nim w rękach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A na stronie producenta nie ma podane? podejrzewam ze jest!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A na stronie producenta nie ma podane? podejrzewam ze jest!!Jestem przekonany, że aż tak dokładnych pomiarów nie podają bo po co to komu? Są tylko wymiary AA x BB zapewne, jak zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Jezeli ci chodzi o odleglosc krawedzi mobo do gniazda zasilania to wynosi ona dokladnie 4,5cm . Edytowane 29 Czerwca 2006 przez viod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...