Skocz do zawartości
spiryt

Zestaw jaki wybralem, jaki mam zamiar kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje kupno takiego czegos.

Epox 8RDA+ (rev. 1.1)

AMD Athlon 1700 XP (stepping B0) AXDA1700DUT3C

2 x DDR256/333 SAMSUNG (K4H560838D-TCB3)

Volcano 7+ albo CoolerMaster HHC-L61

ENLIGHT EN-7233 PIV 300W

Jakas grafika na ATI Radeon 9100 64 MB RAM (Bez L) albo 8500

Jesli warto by bylo cos zmienic i przy okazji cena nie ulegla by drastycznie zmianie, chetnie przeczytam Wasze sugestie.

Jesli znacie miejsce w Warszawie gdzie uda mi sie kupic calosc albo podstawowa czesc jaka jest plyta i cena nie bedzie "warszwawska" podajcie link do takiego miejsca. Obawiam sie kupowiac wysylkowo. Chodzi tu o dlugi czas oczekiwania na ewentualna reklamacje i dodatkowe koszty przesylek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba oczywiste ze jak naj mniej :) A ile to bedzie kosztowac zalezy bardziej od sklepu. Ja moge sie zgodzic na ich propozycje albo nie ... czesem urwac kilka %.

Problem w tym ze w Warszwie mozna kupic sprzet tylko od "najlepszych producentow" takich jak ECS, MSI, SHUTTLE. Innych wlasciwie sie nie spotyka. Czasam trafia sie lekko starawy Abit albo ASUS za kosmicznie wysoka cene.

Niemniej sa sklepy co odstaja od powszechnie przyjetych streotypow i tam mozna kupic plyte np: Epox 8RDA+ tylko ze ja takiego sklepu nie znam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi