marcinza Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 podczas grania w herousów nagle ekran zrobił się biały i komp się zawiesił, po restarcie, działa niestabilnie, gdy pracuje z włączoną wtyczką od ładownia, chyba się nagrzewa i wskakuje na 2 sekundy niebieski ekran, udało mi się zauważyć ze błąd dotyczy czegoś związanego z ati, czasami na ekranie pojawiają się krzaczki, i ekran zanika, przeinstalowałem sterowniki i nic!!!! co to może być?? czy to coś z kartą??? może pamięc??? proszę o szybką odpowiedz bo za 2 tygodnie kończy mi się gwarancja!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Karta się przegrzała/przegrzewa?! Mogła się uszkodzić, jeśli objawy nie ustępują, to chyba trzeba wysłać do serwisu ;/. Edytowane 21 Czerwca 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinza Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ale mnie pocieszyłeś!!! jak wspomnę sobie moje walki z serwicem BLASC to mnie ciarki przechodzą, hmmmm chyb ajednak wysle do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 pada Ci grafa, na baterii pracuję na niższym taktowaniu dlatego wtedy ten problem nie występuję, na Twoim miejscu wysyłałbym to na serwis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 tez tak kiedys mialem ze STARYM HP --te krzeczki beda sie pojawiac coraz czesciej i intensywniej --na koncy nawet bez grania i to bedzie koniec grafiki--plyta do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...