Thomas124 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Witam wczoraj zakupiłem karte Audigy 4 OEM .Zainstalowalem oryginalne sterowniki dołaczone no niej.Dowiedzialem się niedawno że znacznie lepsze są te stery Kx Project.Zalezy mi głównie na słuchaniu muzyki :) Mam pytanie zwiazane z instalacją KX-ów 1 czy abym mógł poprawnie je zainstalowac musze usunąć te z Creativa ? 2 zainstalowałem najnowsza wersje kxdrv3537-full (plik ok 4,1 mb) na koniec info instalacja przebiegla pomyslnie .... natomiast mój folder z Menu start KX Project jest pusty... z góry thx za wszelkie wskazówki i pomoc pozdrawiam Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) juz jest temat o tym tam pytyj http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...per+d%C5%BAwiek Edytowane 21 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...