Sens Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) witam! Jestem posiadaczem plyty FIC VB-601 (intel i440 BX) i chcialbym sie zapytac jaka opcja w biosie odpowiada zwiekszeniu FSB, oraz zwiekszeniu napiecia do procka?? Tyle ludzi pisze ze na tej plycie mozna duzo osiagnac, a ja przeszukalem caly bios i nic.. :mur: >>> DANE PŁYTY <<< Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Sens Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 witam! Jestem posiadaczem plyty FIC VB-601 (intel i440 BX) i chcialbym sie zapytac jaka opcja w biosie odpowiada zwiekszeniu FSB, oraz zwiekszeniu napiecia do procka?? Tyle ludzi pisze ze na tej plycie mozna duzo osiagnac, a ja przeszukalem caly bios i nic.. :mur: >>> DANE PŁYTY <<< moze zworkami sie da cos pomieszac? albo sprobuj software'u do zmiany fsb np SOFTFSB (mi kiedys bardzo pomogl) albo CPUFSB bo na softmenu jak w abitach to nie masz co liczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...