Xytras Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Witam Mam problem i mam nadzieje ze ktos udzieli mi jakiejs sensownej porady... otoz odkupilem od pewnej osoby z pclab.pl pobono sprawna plyte glowna Asrock K7VT2. Jednak wszystko wskazuje ze to padaka, poniewaz po podlaczeniu zasilania plyta zaraz rusza, nie wciskajac powera. Mialem identyczny objaw na Asusie kiedy to byl uszkodzony jeden z kondensatorow zailajacych. Ta plyta jednak nie ma nigdzie sladow uszkodzen mechanicznych. Ma ktos pomysl gdzie szukac? Czy zwyczajnie mozna to juz na szrot wywalic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Moze ma w biosie wlaczone automatyczne wstawianie po chwilowej utracie napiecia. Kiedys plyta shuttla sama mi startowala i uspokoila sie dopiero po wylaczeniu tej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xytras Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 No dobra, widze ze chyba zle sprecyzowalem problem. Plyta rusza ale nic sie nie dzieje, niestety czern wiec moge pomarzyc by wejsc do biosu :) Dodam juz z gory ze reszta podzespolow jest sprawna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...