wegorz91 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Pompka do smieci,hmmm oprocz tego ze burczy to raczej nic sie nie stanie...przeplyw i jej wlasciwosci beda takie same.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Możewirnik jest krzywo założony , albo oś skrzywiona i o kape trze ... sprawdz toTak czytam posty niektórych i nie mogę uwierzyć ... :blink: Lukas, rozkręcałeś kiedykolwiek Eheima? Miałeś Eheima? Widziałeś "na żywo" jak ta pompka wygląda? Z jakich elementów jest zbudowana? Jakim cudem ceramiczna ośka mogła się skrzywić? Albo jak w tej pompce można krzywo założyć wirnik? :? Pytanie do reszty: kto z Was miał w swoim WC Eheima? Jeśli nie mieliście to po co zabieracie głos? Pompka do smieci,hmmm oprocz tego ze burczy to raczej nic sie nie stanie...przeplyw i jej wlasciwosci beda takie same....Jeśli możesz wytrzymać te terkotanie to ją sobie zostaw. Ona ma naprawdę solidny przepływ. Wymienisz ją na nową gdy kompletnie się rozsypie. Możesz też oddać ją sprzedającemu. Twój wybór Edytowane 29 Czerwca 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 No adyn ... masz troche racji ,w wc jej nie miałem ale widziałem . łopatka sie skrzywiła , coś sie tam dostało , wirnik zle osadzony ... nie wiem dokładnie bo nie studniowałęm anatomi tej pompy. Jak nie wirnik to co ? SIlniczek ? Na to pytanie odpowieada logika . Tylko teraz pytanie dlaczego silniczek terkocze ? Może dlatego ? nie wiem sam .... Na z czego jest wykonane mocowanie silnika ? Może od nagrzania , jak by było z plastku to mogłe sie podtopići coś trze .... nie wiem ... wart tam zaglądnąć , a na pewno trza przedzownić do sprzedawcy .... 1. Jeśli się do kogoś zwracasz, to pisz poprawnie ksywkę. Jeśli jest z wielkiej litery, pisz z wielkiej litery. 2. Każde zdanie powinno zaczynać się z wielkiej litery. 3. Jeśli korzystasz ze znaków interpunkcyjnych, to wiedz, że nie należy robić odstępu między kropką kończącą dane zdanie i samym zdaniem. 4. Piszesz chaotycznie, przez co trudno czyta się te posty. Pamiętaj, że to inni użytkownicy czytają Twoje posty i gdy niewiadomo o co w nich chodzi, to tylko Ty na tym tracisz. // Crosis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
y0ghurt Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 http://allegro.pl/item110036420__czarny_bi...i_um_boss_.html mysle nad tym ale pierwsze musial bym sie pozbyc qolteka......To nie jest Chieftec, tylko jakaś tajwańska podróba z tandetnego plastiku. Nikomu nie polecam, za 150zł można dorwać dużo lepsze obudowy. Ta tutaj to szajs. Ja bym się nie pchał w używane pompki - za dużo o tym było mówione. Szkoda że nie poczytałeś bo teraz jeżeli sprzedawca nie zwróci Ci kasy to będziesz musiał płacić dwa razy :( Jeśli można wiedzieć - to ile kosztowała Cię ta okazja? pzdr ps: heh, jak zobaczyłem co tam Crosis nadziałał to się wystraszyłem i pilnowałem przy pisaniu jak nigdy :P Nie ma to jak stanowcza moderacja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Co do obudowy to zostaje przy tym co jestem :D A co do pompy to chyba ja sobie zostawie, bo i tak jest inaczej niz z hydorkiem :lol: Bo z wygladu to tylko wirnik i oska nadaje sie do wymiany, bo korpus jest chyba jak najbardziej OK... EDIT: znuwu poruszalem cos pompka i slychac tylko szum wody zadnych chrobotan i drgan :rolleyes: Chwale sie B) Edytowane 30 Czerwca 2006 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...