Skocz do zawartości
Gray

Dobry Czytnik Dvd?

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądałem wątki o nagrywarkach na różnych forach i widze, że jak super nagrywa to już czesto kiepsko czyta płytki dvd, cd, zabezpieczenia itp.

Przykład nagrywarki Samsunga - z testów świetne czytniki ale jakość zapisu już kiepskawa.

Chziałbym kupić dobry czytnik DVD, cichy, z dobrą korekcją błędów, szybko odczytujący zabezpieczone płyty - idealne uzupełnienie do "dobrej" nagrywarki DVD.

Prosze o zamieszczanie opinii o dostępnych obecnie czytnikach DVD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież pod sobą masz 2 tematy o nagrywarkach DVD '' temat o nagrywarach benq'' i '' ktora jest najlepsza'' zajrzyj tam napewno pomogą ci w wyborze nagrywarki, ja osobiście polecam Benq DW1650.

EDIT: sryyy co ja pisze ale to ze zmeczenia juz 23:11 B) nie skumałem że pytasz o czytnik :oops:

Dobra co do czytnika moze ten http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25464 wkońcu asus :)

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież pod sobą masz 2 tematy o nagrywarkach DVD '' temat o nagrywarach benq'' i '' ktora jest najlepsza'' zajrzyj tam napewno pomogą ci w wyborze nagrywarki, ja osobiście polecam Benq DW1650.

EDIT: sryyy co ja pisze ale to ze zmeczenia juz 23:11 B) nie skumałem że pytasz o czytnik :oops:

Dobra co do czytnika moze ten http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=25464 wkońcu asus :)

popracuj troche przy kompach zmienisz zdanie o benq :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi