AceSkubi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) witam. dzis wrocilem z wakacji, wlaczam kompa i niby wszystko okey, ale co chwilke rozlacza mi sie internet :/ nawet nie pokazuje sie ze kabel sieciowy jest odlaczony itp. po prostu nie ma sygnalu, a opera pokazuje " nie mozna odnalesc zdalnego serwera''. Musze wylaczyc karte sieciowa, wlaczyc ją i nacisnąc napraw i wtedy dziala jakis czas. Wie ktos co z tym zrobic ? OPANOWAŁEM TO JUZ :) A tak na marginesie... mam tez problem na drugim kompie :/ taki stary, słuzy tylko ojcu do pracy, ale podpiolem mu neta wszysytko działało okey, a włączyłem go ostatnio i wogóle neta nie odbiera :/ sieciówka swieci, w menadrzeze urzadzen nie ma zadnych problemów a nie łaczy sie z netem.... jest tam system win ME . Edytowane 25 Czerwca 2006 przez AceSkubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara95 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jaki masz internet Radiowy czy przez kabel, u mnie jest podobnie niekiedy ale to czasem zanika sygnał i bez jakiego kolwiek ostrzezenia nie ma internetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Riadówka -> takie są jej uroki, miałem chwilę i takie sytuacje były codziennością ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nawet nie pokazuje sie ze kabel sieciowy jest odlaczony itp. po prostu nie ma sygnalu, a opera To kabel czy sygnał? Radiówka czy coś innego? Jakie masz to łącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 problem opanowałem :) a moj net to neo :/ A tak na marginesie... mam tez problem na drugim kompie :/ taki stary, słuzy tylko ojcu do pracy, ale podpiolem mu neta :) wszysytko działało okey, a włączyłem go ostatnio i wogóle neta nie odbiera :/ sieciówka swieci, w menadrzeze urzadzen nie ma zadnych problemów a nie łaczy sie z netem.... jest tam system win ME . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Może jakiś firewall? LAN działa? Pingi dochodzą? Może coś w ustawieniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 lan niby działa pingów nie ma a w ustawieniach wszystko wyglada okey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...