krychaa Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Mam taki problem że nie mogę pokręcić mojego procka, a najgorsze jest to że nie mogę w ogóle znaleźć funkcji do pokręcania w biosie :sad: Mój sprzęt: Płyta główna: Gigabyte GA-M51GM-S2G z zintegrowaną grafiką GeForce 6100 Procesor: AMD Athlon 64 3000+ BOX (AM2) Orleans Pamięć: DDR2 512MB 533MHz Kingmax Zasilacz: ModeCom MC-350ATX 2.0 PFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Ctrl+F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Kiedy wciskam CRTL+F1 dochodzi opcja Advanced Chipset Features i są w niej tylko opcje dla pamięć a do procka nic niema. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) musisz skołować alternatywny bios <_< chyba :-| załozyciel/ka tematu ma 2 posty :] - mnie to wygląda na dublowanie kont albo prowokacje - mały OT :D Edytowane 22 Czerwca 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 A może tak spróbować programami do podkręcania spod Windowsa? Nawet na mojej low-ondowej płycie takie działały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 A jakie są to programy które podkręcają spod Windowsa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Easy Tune dla plyt Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Z tym Easy Tune to jest niezabardzo bo podkręca sie razem CPU i Memory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Inaczej sie nie da, tzn. nie da sie podkrecic pamieci bez podkrecanai procesora w żaden sposób (tzn. sa czasem dzielniki 433... itp. ale raczej nie na plycie GB i zreszta wtedy to moze byc zbyt duzy skok dla pamieci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 W biosie przestawiłem pamięci z 533 na 400 i w ten sposób poprzez Easy Tune moge ustawić FSB 280 ale to i tak mało a wiecej sie nieda bo pamięci niewyrabiają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 to zmień pamięci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...