Skocz do zawartości
pentliczek

The Plan

Rekomendowane odpowiedzi

szkriny sie zwaliły :]

The page cannot be found

The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

dalej to samo ale ja mam neokompromitacje vel lagostrade :mur: Edytowane przez Luk3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi ta gra sie spodobala. fakt, ze mocno bije od niej garazem, fabula i przedstawione sytuacje czesto sa po prostu ... glupie, ale jest to cos innego, jakis powiew swiezosci.

Fajny pomysł z kierowaniem trzech postaci na raz. jedna osoba np kogos zagaduje, w tym czasie druga przekrada sie za plecami zeby np zdalnie otworzyc drzwi, przez ktore przechodzi trzeci członek gangu. bardzo spodobalo mi sie tez to, jak ta sama akcje widac z roznych perspektyw. rowniez szacun dla tworcow za sterowanie, wydawalo mi sie ze poruszanie sie trzema osobami bedzie conajmniej trudne, a okazalo sie ze nie jest zle. bohaterem w glownym oknie sterujemy normalnie, a tymi w mniejszych przy uzyciu modyfikatorow (domyslnie shift i spacja) oczywiscie oprocz tego mozna przelaczac sie miedzy okienkami.

jesli ktos potrafi przymknac oko na pewnie niedorobki tej gry i jednoczsnie podobaja mu sie klimaty jak we wspomnianym wczesniej oceans eleven to gra jest warta uwagi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi