Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

:blink:

Witam po dość długiej przerwie :))

Mam pytanie:

Przekopałem całego windersa pr0 (xp.sp2) i nie mogę znaleźć ustawień dotyczących klawiatury, a mianowicie takiego ustawienia aby po naciśnięciu np. literki K przeskakuje mi np. na gg na osobę na literę K :) (czy na pulpicie na element zaczynający się na literkę K).

Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie to może być ??

Żeby było ciekawiej mam obecnie 3 kompy w domu i tylko na 1 ta funkcja działa a ustawienia wyglądają identycznie przynajmniej na 1 rzut oka :)

Z góry dziękuję za RE :)

Pozdrowienia :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka wersji Windows już widziałem (zaczynając od 3.11 a na Vista kończąc) i jakoś nie przypominam sobie, aby było jakieś ustawienie do tego. Swoją drogą, że nigdy specjalnie nie szukałem, ale wydaje mi się, że takie ustawienie nie istnieje.

U mnie i u brata (obydwa to XP Pro SP2 PL) opcja ta działa poprawnie. Jestem niemal pewien, że na czystej instalce systemu też powinno działać. Problemem więc może być jakiś dodatek do systemu lub jeszcze coś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie zaktualizowałem sobie gg 7.0 na 7.1

i co ?

i przestał mi przeskakiwać na liście po naciśnięciu dowolnej literki !

teraz już na żadnym kompie to nie działa :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie zapodałem gg wersja 7.5 (beta) i "trochę" naprawili

mianowicie wyszukuje tylko pierwszą osobę na daną literkę, ale to i tak dobrze ;-)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi