dudek564 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wtiam jutro wyjezdzam z wiazku z tym ze brat ma dostep do mego komputera to chem miec jakis program zeby spisywał logi tnz kiedy komputer był wlanczany jakie programy odpalane gry itp..... prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Programu zadnego takiego nie znam, keylogera co najwyzej, ale mam pytanie. PO CO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 wiesz jak ma sie glupia rodzine to tak jest , wiem po swojej siostrze 2 tygodnie mnie nie bylo i po powrocie obowiazkowy format , teraz bede madrzejszy i zabebzpiecze sobie swoje konto haslem a jej utworze oddzielne zeby jakos ten system chodzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Skoro mu zostawiasz komputer do dyspozycji to obdasz go chociaż zaufaniem <_< Nie wiem czy Cie to zadowoli ale ten program powinien Ci troche pomóc. Albo zauż odzielne konto w Windowsie... co za problem? Edytowane 23 Czerwca 2006 przez [RONIN] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 tia konta z ograniczeniami po to wymyslono :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...