FoX 13 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Grales tylko na zwirze czy na czyms jeszcze? Grałem na trawe, gumowym betonie, i na jeszcze jakimś. Najlepiej wypada żwir, w opinii innych ludzi również (nie wszystkich, ale tych co znam i od nich się ucze ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No kurde, widze, ze troche tenisistów jest - to kiedy spotkanie :> ? wpadaj do grodziska :) blisko masz wkoncu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Trudno jest zacząć grać w tenisa? Bardzo mi się ten sport podoba :) Mam w domu rakietę - chyba nawet nie taką bardzo złą, mój tata swego czasu (z 15 lat temu) nią grał ze 4 razy więc prawie nówka ;) Chyba własnie "Head". Trzeba opanować jakieś zasady, coś? Narazie myślę o grze "ze ścianką" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Nie jest trudno. Tylko warto by było na samym początku poodbijać pod okiem kogoś doświadczonego, kto zna technike. 15 lat na rakeite to chyba sporo:> Pewnie jakiś metal, bo nie wiem czy były już wtedy te wszystkie kompozyty, itd ;] Ze ścianką to możesz poodbijać znając pewne zasady odnośnie techniki odbić, bo będąc samoukiem zazwyczaj kończy się tak że zawsze jest coś do poprawy. Tylko wtedy może być za późno na porzucenie starych nawyków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Metal? Optymista ;] Mialem na chacie drewniana :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Drewniane mam nawet dwie ;] Nie dość, że "główka" mniejsza to jeszcze rakieta ciężka, praktycznie bez owijki. Jak oni tym grali? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Drewniane mam nawet dwie ;] Nie dość, że "główka" mniejsza to jeszcze rakieta ciężka, praktycznie bez owijki. Jak oni tym grali? ;)Pomyśl lepiej jaki power w łapie mieli [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 A może lepiej jak pomyślę jak często mieli kontuzje? :> [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Kurcze dziwie sie ze dopiero teraz zauwazylem ten topic ja gram w tenisa od dobrych 4lat i jak narazie w moim mieście( zuromin jakby co , wielki to on nie jest ;p) niema na mnie kozaka . Szkoda tylko ze mamy strasznie dziadoskie korty ale za to BEZPŁATNE , jeden jest na asfalcie a drugi na tartanie , ale i tak malo kto na nich gra :/ . Rakietę mam Wilsona za 300ziko i narazie mi styka , chociaż ostatnio na strychu znalazlem takie metalowe rakiety Stomila i po "chwili" grania( jakies 1.5godz) nadgarstek od ciężaru tej rakiety bolał jak 150 , niewiem jak można nią grać chyba że ma sie "trochę" siły w łapach;]. Pozatym jakimi piłeczkami gracie ??? Bo ja mam takie wilsony po 10 i kilka Dunlopów po 12 ale może polacacie jakies inne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...