lukasrz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam ! Szukalem i nie znalazlem :) Jesli ktoś posiada tą płyte głowną i cyfrówkę Poproszę o dobre zdjęcie pinów na płycie pod ktore podlaczamy power/reset/hdd led/power led. Kumpel mnie prosi zeby mu pomoc podlaczyc kable bo poodbno oznaczenia sa pomylone i nie moze polaczyc a ja wróżką nie jestem :D zeby na odleglosc podlaczyc kabelki ;) Z góry dzieki ! Pozdrawiam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) podłaczaj po kolei od strony, metoda prób i błedów, ja tak zawsze robie, czesto jeszcze pisze w instrukcji za co jakie piny odpowiadają. Edytowane 23 Czerwca 2006 przez B4ko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 jakbym mial ta plyte przed soba to podlaczylbym w minute ale kumpel nie moze sobei z tym poradzic a ja nie mam plyty przed soba ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4ko Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 a to juz całkiem zmienia sytuacje ;] niestety, wtedy nie pomoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Niech kolega poczyta sobie INSTRUKCJE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 strasznie kiepawą masz umiejętność szukania :blink: http://www.ecsusa.com/downloads/manual_k7v.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Czy pisalem ze instrukcja i opis na mobo nie pokrywa sie z praktyka ? :) :D w meijscu RST w instrukcij jest power ;] podobno... dalem mu pewne wskazowki i moze sobei dzis poradz, w kazdym badz razie dzieki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...