Shenlong Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam, mam z 2 kumplami siec LAN oraz wlasne lacze neostrade. Jeden z kumpli ma neo a drugi aster. Jezeli po wlaczeniu kompa nie wlacze neostrady to bierze mi neta od ktoregos z nich. Jezeli wlacze neo to mam neta z mojego neo. Czy da sie zrobic tak: do gry uzywam wlasnego neo i jednoczesnie sciagam pliki wykorzystujac lacze ktoregos ze znajomych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Nie da się !!! - albo jedno albo drugie, dwa na raz nie pójdzie. Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Shenlong nieźle to wykombinowałeś , gratulacje :D Wracając do tematu , nie da się , chyba że w jakiś sposób podłączyłbyś 2 sieciówki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Czy ja wiem... Niektóre aplikacje mają taki bajerek, jak wybór połączenia. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 A jak z protokolami? Adres ip? To jest pomysl nad ktorym tez sie kiedys zastanawialem [; Moze jakis odwrocony router? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 jaknajbardziej sie da tylko trzeba miec 2 sieciowki i nie ma problemu i potem sobie konfigurujesz ze np gg ma korzystac z jednego lacza a ie/opera/firefox z drugiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ..i wszystko ładnie fajnie... z poziomu Linuxa. W Windows trzeba będzie się nieźle namęczyć, aby przekierować konkretne usługi (porty) na konkretne interfejsy sieciowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 nom ja tylko powiedzialem ze sie da a nie mowilem ze bedzie latwwo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 da sie ;p ja mam tak : 1 lacze puszczone na moje ip 2 lacze puszczone przez serwer proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 oczywiscie, ze sie da, tylko, ze z jednym ograniczeniem: otoz trzeba bedzie przypisac poszczegolnym laczam poszczegolne lacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 Powiedział co wiedział, a wiedział niewiele - może tak konkretniej ?? Pozdr. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...