D2mian Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam! Pierwwzy raz proszę o takie coś. A mianowicie chodzi mi o napisanie od A do Z w jak najprostszej formie w języku programowania C takiego czegoś: -Program ma posidać tablicę dwuwymiarową którą wypełniamy, a następnie sortujemy bąbelkowo. Wiem, że to nie jest jakieś bardzo trudne ale ja poprostu już z czasem nie wyrabiam (ma 4 egzaminy w weekend :((( ). Dlatego bardzo proszę o wstawienie gotowego programu. Osobie która to zrobi będę bardzo wdzięczny. P.S. proszę o jak najszybszą pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4994 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 >LINK< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 (edytowane) Rozumiem i bardzo mi przykro że muszę prosić o taką pomoc :( Mimo tego ponawiam moją prośbę. Bardzo proszę o pomoc. Napisałem coś takiego ale nie wiem jak z tego zrobić tablice 2 wymiarową i ją posortować. POMOŻECIE?!! #include <conio.h> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define n 10 main() { int i,j; int tab[n]; int tmp; for (i=0;i<n;i++) tab=random(100); for (i=0;i<n;i++) printf("%4d",tab); for (i=0;i<n;i++) { for (j=0;j<n-1;j++) { if (tab[j]<tab[j+1]) { int tmp; tmp=tab[j]; tab[j]=tab[j+1]; tab[j+1]=tmp; } } } return 0; } temat do zamknięcia, ktoś już mi pomógł! Edytowane 24 Czerwca 2006 przez D2mian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...