mbank Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Mam w lapciu matrycę z szklaną powłokę. Wszystko jest ok, w dzień jest cudnie, ale po ciemku jest problem z czarnym kolorem na ekranie. Mianowicie gdy pojawia się czarny to widać podświetlenie. Przekrzywi się głowę to znów widać z drugiej strony. Czy da się z tym coś zrobić? Może trzeba wykalibrować kolory w ustawieniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus85 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Wiesz - uważam się za osobę raczej kumatą - jednak z tego posta zrozumiałem pierwsze, przedostatnie i ostatnie zdanie... Sprecyzuj stary... Narazie tyle mam tutaj do powiedzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbank Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Jak nie czaisz to są większe szanse, że da się to naprawić bo to widać zawsze:) Chodzi o to, że jak jest ciemno i np. ogląda się film z pasami na dole i górze to widać w dolnej i górnej krawędzi matrycy podświetlenie, zamiast jednolitego czrnego tła. Wygląda to na nierównomierne podświetlenie matrycy na czarnym tle w nocy. W dzień jest git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 taki urok koniec kropka nic z tym nie zrobisz, możesz najwyżej zjechać z podświetleniem matrycy trochę przy oglądaniu filmów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 taki urok matryc LCD Crystal w Lapach. Poniewaz w wieksoci lapkach matryca jest podswietlana od dołu..to i widac to podswietlenie. Ja bym to zlewał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...