alepajonki Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam. Mam bardzo irytujący problem. Otóż praktycznie zawsze kombajnik wciąga mi po kilka kartek papieru i pojawia się komunikat, że papier się zakleszczył. Jak daleko należy wsunąć papier, aby było OK? Podejrzewam, że ilość kartek nie ma szczególnego znaczenia, gdyż probowałem zarówno włożyć jednorazowo 10 oraz tyle ile tylko wchodziło (nie liczyłem ;P). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbike Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) według mnie najlepszym rozwiązaniem jest przed włożeniem kartek z ryzy do podajnika przewertować je żeby troche tlenu się pomiędzy kartki dostało. a co do głębokości to weź 20 kartek połóż płasko i wsuń delikatnie (hehe) powinny się w pewnym momencie zatrzymać. powodzenia Edytowane 23 Września 2007 przez pitbike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...