Mevius Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam, Mam możliwość wymiany (1-1) swojego procesora (Celeron 2600, Northwood, 128kb cache, SSE2, 400Mhz) na nowego Celerona D 315 (2,26Ghz, 256kb cache, SSE3, 533Mhz)? Co o tym sądzicie, wymieniać? Za tego nowego celka nic nie płacę, i innego wybrać nie mogę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Bierz tego celka D jeśli nic nie musisz dopłacać to napewno się opłaca :D pozatym on jest lepszy od tego 128kb szajsu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteckk Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jeśli nic nie dopłacasz to nawet się nie zastanawiaj. Jakby się okazało że jednak musisz trochę dopłacić to i tak się nie zastanawiaj :) A potem KRĘCIĆ KRĘCIĆ KRĘCIĆ B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Decyzja podjęta ;) Biorę go ;) Wsadziłem do kompa właśnie i mimo nie najlepszej płyty głównej (AsRock p4i48) od ręki FSB 166 = 2800. Już jestem zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Decyzja podjęta ;) Biorę go ;) Wsadziłem do kompa właśnie i mimo nie najlepszej płyty głównej (AsRock p4i48) od ręki FSB 166 = 2800. Już jestem zadowolony ;) A można dużo więcej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 celek nortwood = jeden z najgorszych prockow intela , zaraz po slawnym p4 willamete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Czy trzeba było zakładać temat aby to stwierdzić? Jasne że WARTO :) Cel to Cel ale za free :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 dlaczego nie fsb 200?? na def V zrobic powinien, tylko ze musisz miec przewiew w budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Moja "super" płyta - patrz wyżej, nie ma blokady PCI/AGP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 dla std fsb: 133, 166 i 200 powinno samo dawac zawsze 33/66 PIC/AGP, bo to sa std dzielniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Gdzie można sprawdzić jakie jest aktualne taktowanie PCI/AGP? Sanda wyświetla mi błąd w miejscu gdzie powinno być taktowanie dla PCI... Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Mevius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 (edytowane) 1) dział o celeronach D oraz na rdzeniu CM 2) ClockGen wyświetla dane nt. aktualnych częstotliwości taktowania PCI/AGP 3) pozdrawiam i witam kolejnego posiadacza celerynyD 315 :D Edytowane 3 Lipca 2006 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 w tym problem że clockgen dla większości płyt asrock NIE wyświetla częstotliwości pci i agp. Tylko samą fsb, zegar procka i ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ondrask Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 Decyzja podjęta ;) Biorę go ;) Wsadziłem do kompa właśnie i mimo nie najlepszej płyty głównej (AsRock p4i48) od ręki FSB 166 = 2800. Już jestem zadowolony ;) witam ,ja też mam p4i48 asrock i celka 315 .ciekaw jestem czy dowiedziałeś się o dzielnikach na tej płycie .czy bezkarnie można podkręcić procka na fsb 166 lub 200.? u mnie chodził kilka dni na fsb 166 i karta muzyczna audigy 2 przestała działać.wtedy miałem słabiutką pamięć teraz mam kingstona 512 ddr 400 . andrzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...