Gonzus Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 No niestety,giera obsługuje tylko PCI-E ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Głupota jak dla mnie. Sporo ludzi ma nadal 6800 AGP ;/ tak samo seria 1600/1650 od ati. Co ciekawe 1950 AGP oraz serie 7xxx NV już niby obsługuje Oo hmm. Edytowane 17 Lutego 2008 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Kiedyś dialog z NPC wyglądał inaczej, teraz wybór gracza ogranicza się do Rumors/Yes/No/Bye (a'la Oblivion). A największy żal d**ę ściska, gdy słyszy się o powstających sequelach starych hitów w oparciu o "nową", uproszczoną formę RPG. (F3) Niestety czasy się zmieniają i obecnie dzięki konsolom dostajemy coraz większe kastraty. z nowych mamy jeszcze 2 KOTOR'y, a czytałem news'a że powstaje trzeci :) co do AC - mi pójdzie, tyko pytanie czy będę miał na to czas... Edytowane 17 Lutego 2008 przez Liga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Grał już ktoś? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 To w koncu jak z ta data premiery 28 marca ?? Bo z tego co sie orientuje to gra sie juz ukazala hmm tylko pozostaje czekac na pierwsze posty .... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 ale gra jest już na treckerach, dlatego się zapytał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Gra jest juz dostepna,na wieczór bedzie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Gra nie dziala na AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Gra nie dziala na AGP Gra nie działa na AGP i na jednojajowych procach :blink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) ilu jeszcze będzie powtarzać te [ciach!]ły (w półsłówkach) ?? Karty graficzne obsługiwane w momencie wydania: ATI® RADEON® X1600*/1650*-1950/HD 2000/3000 series NVIDIA GeForce® 6800*/7/8/9 series *PCI Express tylko wspierane Edytowane 29 Lutego 2008 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 a CPU dwurdzeniowy wymagany czy może być jedno jajowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Czyzby ta gra to jakis przelom w technice programowania gier ??? Pierwsza gra wymagajaca 2 jajowych CPU , do tego kart na PCI-E to by oznaczalo nowe podejscie do pisania kodu gry !!! no w koncu jakis krok na przod . Edytowane 29 Lutego 2008 przez Mario2k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Czyzby ta gra to jakis przelom w technice programowania gier ??? Pierwsza gra wymagajaca 2 jajowych CPU , do tego kart na PCI-E to by oznaczalo nowe podejscie do pisania kodu gry !!! no w koncu jakis krok na przod . raczej wstrzymalbym sie z takimi osadami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Miejmy tylko nadzieje ze nie bedzie tak "zabugowana" jak wersja na X360 mieli troche czasu aby ja porawic i ciekawe jak to bedzie ta lepsza wydajnoscia w dx10 moim zdaniem wiekszej roznicy nie bedzie ... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Nom tylko , ze to jest krok jak w dowcipie: "Polskie rolnictwo stało na skraju przepaści obecnie uczyniło znaczący krok naprzód" ;) Jak dla mnie szczyt chamstwa i olewania PCtowych graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 czyli ubisoft chce mi powiedzieć, że mam lecieć po nowe cpu, żeby zagrać sobie w AC? tja jaaaasne dziękuję postoję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Czyzby ta gra to jakis przelom w technice programowania gier ??? Pierwsza gra wymagajaca 2 jajowych CPU , do tego kart na PCI-E to by oznaczalo nowe podejscie do pisania kodu gry !!! no w koncu jakis krok na przod . Z ironią piszesz mam nadzieje. Co do dx10 to wątpię aby to szybciej chodziło właśnie na tym directx. Pewnie bedzie tak samo wyglądać jak na klocku (plus większe/lepsze textury). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Z ironia czy bez ;) dobrze by bylo zeby w koncu Developerzy zaczeli pisac gry naprawde wykozystujace dobrodziejstwa nowych technologi . Pewniakie m jutro zaczna sie testy na PPC , osobiscie ciekaw jestem wydajnosci A.C pod Vista x64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) WTF!>?!?! nei rozumiem! jak moze nie działac pod AGP!? nawet la LOW nie pogram>?! nawet na 640x480 xD ? no co za banda?! niech mi ktoś wytłumaczy xD dlaczego nei zadziała na moim 7600GS AGP -.-;. PS. sorry nie doczytałem! zbulwersowałem sie... hmm a na jedno jajowcu nie pojdzie?>! nawet troche ? Edytowane 29 Lutego 2008 przez SubMaFioZo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Nie przesadzajcie. Era AGP już dawno minęła. Ja tam nie narzekam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Wiem, że minęła ale szkoda mi kasy jak narazie na nowego PC-ta a poza tym są setki tysięcy ludzi z takim PC jak ja i AGP! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Z ironią piszesz mam nadzieje. Co do dx10 to wątpię aby to szybciej chodziło właśnie na tym directx. Pewnie bedzie tak samo wyglądać jak na klocku (plus większe/lepsze textury). Na viscie dx10 będzie chulać szybciej niż dx9 na viscie , ale co z tego jak na xp i dx9 będzie chulać jeszcze szybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Scythe Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) System: Windows® XP/Windows Vista® (wyłącznie) Jak mam to rozumiec ? :? Na XP sie nie pogra ? Edytowane 29 Lutego 2008 przez Scythe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 pogra- są wypisane tylko te dwa systemy na których odpali. ja tak to rozumiem ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Jak mam to rozumiec ? :? Na XP sie nie pogra ?Pograsz, ale w dx9 a na viscie tylko w dx10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 pewnie bedzie jak z crysis . ludzie cos pokombinuja w cfg i bedzie dx10 pod xp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 hmm a na jedno jajowcu nie pojdzie?>! nawet troche ? Trochę pograsz, ale będzie się cięło ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 pewnie bedzie jak z crysis . ludzie cos pokombinuja w cfg i bedzie dx10 pod xp To samo miałem napisać, pewnie wystarczy zmienić w pliku tak jak w Crysisie i będzie hulać lepiej niż na DX9:D Dobrze że zrobiłem niedwano upgread kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 hmm a na jedno jajowcu nie pojdzie?>! nawet troche ?Pójdzie i będzie pewnie działać tak jak NFS:PS ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Gra wywala do windy w pierwszym levelu tylko osobom, ktore maja 1 rdzen albo karte na AGP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...