Skocz do zawartości
nrl

Assassin's Creed

Rekomendowane odpowiedzi

Z ironia czy bez ;)

dobrze by bylo zeby w koncu Developerzy zaczeli pisac gry

naprawde wykozystujace dobrodziejstwa nowych technologi .

Pewniakie m jutro zaczna sie testy na PPC ,

osobiscie ciekaw jestem wydajnosci A.C

pod Vista x64

Wiem o co Ci chodzi ;). Też bym chciał aby w stu procentach wykorzystywali moc ale nie powinni robić takich akcji ze gra nie działała na jednym jaju. Co do wykorzystywania dobrodziejstw - devy raczej tego nie zrobią bo imo AC to bedzie kiepski port z klocka (w którym jak dobrze wiemy są 3 rdzenie). Wiec oni raczej nie chcą wykorzystać możliwości nowych PC tylko po prostu oszczędzają czas na "optymalizacje" kodu. to tak na boku ;).

Skoro gra działa na 1 to git. Plotki czasami jednak są wyssane z palca.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chciałeś napisać chyba że pirat wywala do windy w pierwszym levelu tylko osobom, ktore maja 1 rdzen albo karte na AGP.

Nie, przeczytaj sobie wymagania sprzetowe i supported karty graficzne, czy jest tam agp :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matko, beta testy... potem wyjdzie alpha demo, beta demo, demo, Pełna, pierwszy patch, drugi, trzeci, piąty...

Po roku panowie napiszą, że mogło im się zdarzyć kilka błędów w optymalizacji, ale AC 2 będzie już naprawdę wolny od błędów i cudowny.

Tłumaczenie się wspieraniem nowych technologii to rzeczywiście kpina.

Tak dla jasności zapytam. Czy demo w ogóle będzie, czy od razu dadzą pełną i żeby się przekonać, że mi nie odpali będę musiał wydać XXXzł? ;)

EDIT: kojarzycie programik Can You RUN It?... LOL karcioszka AGP z siga sprawdzona pod kątem AC.

Dołączona grafika

Test twierdzi, że wymaga kart powyżej 6800 i X1600.

Edytowane przez Szawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w końcu znalazłem czas, by pograć w ten tytuł na 360tce i mimo niektórych negatywnych recenzji z sieci jestem całkowicie zauroczony. Oprawa a-v na dobrych 5.1 i 46" lcd jest obłędna, a sam gameplay mimo, że składa się głównie z powtarzalnych akcji (ratowanie cywilów, wspinaczka na punkty obserwacyjne itd i naturalnie- zabójstwa) jest świetny, gdyż dla mnie każdy z tych elementów jest przemiodny i przez to właśnie nie odczuwam monotoni.

Edytowane przez draak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Jak dla mnie to grafika jakoś nie powala ( na Xbox 360 i wersja PC pewnie też ).

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pare skrinów ;)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Pograłem chwile no i na moim sprzęcie na dx9 mam wahania fps miedzy 60 a 90 (wszystko na high), później jak będzie chwila sprawdze jak na dx10 to wypadnie :P

Edytowane przez Koowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wstawiaj miniatury ,bo forum się rozjeżdża ;) No to mnie troszkę uspokoiłeś. Napisz coś więcej na temat sterowania i ogólnej miodności z grania.

P.S premiera dopiero ma być w kwietniu ;) 99 zł to nie tak dużo ,a nie ma problemów z wywalaniem do windy etc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

draak

Wedlug ciebie jakosc grafik i rosnie z przekatna Ekranu ?? :)

Gra ma wymagania jakie ma , Ci co maja kupic Konsole niech ja kupia jak najszybciej

i problem z glowy .

Z tego co widzialem po screenach w necie wymagania sprzetowe przynajmniej po czesci sa uzasadnione .

Edit

Wedle tego co napisal Koowi nie jest tak strasznie z tymi wymaganiami .

Na normalnym 2 letnim pececie da rade grac .

Edytowane przez Mario2k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

Grafa w porównaniu z konsolową, jest na takim samym poziomie co RE4 na PC bez patcha. RE4 też wydał UBI Soft.....

Ubi zaczyna być gorszy od EA konwersje gier na PC jak i na konsole to jakaś porażka.

@Mario2k taa Ubi pokazał, że na konsole też potrafi wydać konwersję kompletnie spier** aka Dark Messiah

Edytowane przez chronicsmoke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawi mnie to "urozmaicenie" questów pobocznych

edit, patrzac po obrazkach to doslownie PRZEGIELI pałe z blurem, widok ze światyni za oknem caly rozmazany, no chyba lekka przesada

Edytowane przez Plusk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość chronicsmoke

ciekawi mnie to "urozmaicenie" questów pobocznych

edit, patrzac po obrazkach to doslownie PRZEGIELI pałe z blurem, widok ze światyni za oknem caly rozmazany, no chyba lekka przesada

To się nazywa Deapth of Field

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co widzialem po screenach w necie wymagania sprzetowe przynajmniej po czesci sa uzasadnione .

uzasadnij wg screenów podanych w temacie (a nie obrazków odpicowanych dla potrzeb marketingowych), bo ja kompletnie nic nowatorskiego nie widzę w tej grze (odnoszę sie do wersji pc) .

to co rzuca się w oczy to w większości kiepskie tekstury ..

i czym niby różni się przykładowo ... A64 X2 939 z 1950 agp od A64 X2 1950 PCIE ? ŻENUA

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...