Tagasu Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Widziały go tysiące. Podczas spaceru, postoju na światłach, jazdy na rowerze, czy wreszcie wracając z zakupów. Pojawił się w Nowym Jorku, na Times Square - największy błąd Windowsa. Dosłownie największy... Oprogramowanie Microsoftu do bezbłędnych nie należy. Co więcej, niezbyt sympatyczna metoda monitorowania błędów w systemie Windows przy każdej porażce programu wyświetla okno z zapytaniem, czy informować producenta o nieprawidłowym działaniu aplikacji... Internauci już dawno informowali o popularnych bluescreenach pojawiających się na ekranach bankomatów. Z niebieskiego ekranu naigrawali się też twórcy filmowi, np. autorzy South Parku. Nikt z nich pewnie nie przypuszczał, że inny błąd Windowsa może być jeszcze większy... Wywołane przez niedoskonałości w obsłudze Direct X okienko z błędem pokazało się na ogromnym billboardzie, umieszczonym na Time Square - jednym z najpopularniejszych miejsc Nowego Jorku. Tym samym, niedoskonałość programistów mogli obserwować tysiące przechodniów i kierowców. Fotografie upamiętniające te "wydarzenie" znajdziecie na stronie: Networkworld.com. Źródło: Dziennik Internautów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Chyba panowie z Dziennika Internautow nawet nie zagladali na wspomniana strone, bo nigdzie nie udalo mi sie tam tego znalezc <_< EDIT: literowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Może by tak autor tego tamtu podał linka do tego arta? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Chyba panowie z Dziennika Internautow nawet nie zagladali na wspomniana strone, bo nigdzie nie udalo mi sie tam tego znalezc <_< EDIT: literowki mnie rónież :( ehh szkoda - coś jak oskarżenia polityków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 KLIK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Może by tak autor tego tamtu podał linka do tego arta? :mur: Prosze bardzo :) http://www.networkworld.com/community/?q=node/4630 EDIT: Siuwar, uprzedziłeś mnie ;) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez MariuszW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 I gdzie ten błąd windowsa? Bo ja widze tylko błąd spowodowany jakim sprogramem, prawdopodobnie niebedącym nawet składnikiem systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Było już dawno... Poza tym może dalibyście spokój z tymi 50 newsami na dzień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Poza tym może dalibyście spokój z tymi 50 newsami na dzień...Popieram. :| Jeden wartościowy news zamiast 50 bezmyślnie skopiowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 ale obciach :D a wystarczylo tylko wylaczyc raportowanie bledow ... hahahahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Tak to jest, jak nie patrzy się na umiejętności pracownika, lecz na papierki i znajomości. Przyjdzie jakiś lamer i nawet Windowsa nie umie porządnie ustawić. :| A co do przytłaczania nas nadmiarem newsów, to też to zauważyłem - mniej na ilość, więcej na jakość bym proponował. Edytowane 24 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) A so to moja wina ze jakis gamon stwierdzil - o bede robil to samo ale fajnooo... :huh: heh zobaczylem profil ur. 1991 to wiele tlumaczy :blink: Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Newsman ma ode mnie lola. To już BYŁO! I to całkiem dawno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 I gdzie ten błąd windowsa? Bo ja widze tylko błąd spowodowany jakim sprogramem, prawdopodobnie niebedącym nawet składnikiem systemu... Pisało przecież, że błąd DirectX który jest częścią Windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Pisało przecież, że błąd DirectX który jest częścią WindowsaNie ma raczej czegoś takiego, jak błąd DirectX. DirectX to technologia/język pisania aplikacji. Jedyne, co mogło się wysypać, to program działający pod/w DirectX (trybie graficznym). Taki program natomiast z MS nie ma wiele wspólnego. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...