LuZaczek Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://allegro.pl/show_item.php?item=10006280 http://allegro.pl/show_item.php?item=10036919 Moze ktos jest zainteresowany bo widzialem w poprzednich postach ze bardzao Wam sie spodobal ten athlonek :roll: :roll: :twisted: :?: Szukalem sobie na Allegro az tu aptrze i mysle sobie ze bede tak dobry i Wam to podesle! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 tylko kupowac!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 brac i nie paczec heh ciekawe jaka bedize cen akoncowa bo jak widac jest minimalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zwykłe Athlon`y XP 1700+ B0 i to jeszcze z NAJSŁABSZEJ serii ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 chyba nie wiesz co mówisz......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 chyba nie wiesz co mówisz.........To było do mnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 chyba nie wiesz co mówisz.........BUHAHAHHA TEN GRZESIU TO KURDE W KAZDYM POSCIE SIE LAMERZY!! I ROBI SOBIE OBCIACH !!! NIE WIDZIAŁEM JESZCZE JEDNEGO POSTU Z KTÓREGO BYM SIE NIE POŚMIAŁ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 podoba mi sie tego kolesia WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no tylko <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i kupić z 40 sztuk lub 4 kilo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 e mam u siebie taniej i to ze sklepu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 chyba nie wiesz co mówisz.........BUHAHAHHA TEN GRZESIU TO KURDE W KAZDYM POSCIE SIE LAMERZY!! I ROBI SOBIE OBCIACH !!! NIE WIDZIAŁEM JESZCZE JEDNEGO POSTU Z KTÓREGO BYM SIE NIE POŚMIAŁ!!! Ehh koles psuje mi moja i tak beznadziejna opinie :? Konkurujesz z allen3 o miano postojebcy roku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Co do pierwszego adresu to jest to ktos z naszego forum albo ktos kto czyta i juz porobil kupe modyfikacji. Jezeli ktos nie wierzy to niech zajzy tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ja wiecz czy z najsłabiej siekręcoących ?? jakoś ja na ac śmigałem na 2,1GHz i nie narzekam, wiecej nie da rady bo mi codegen nie wyrabia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Co do pierwszego adresu to jest to ktos z naszego forum albo ktos kto czyta i juz porobil kupe modyfikacji. Jezeli ktos nie wierzy to niech zajzy tutaj To ja jestem :D Co do modyfikacji - to m.in. dzieki forum tweaka je moglem wykonac :) Co do proca na allegro to kupilem go w przekonaniu ze to stepping A0, w miedzyczasie pojawil sie B0 wiec zamowilem tez B0. Jak dotarly do mnie to sie okazalo ze jestem wlascicielem dwoch B0, wiec zostawilem sobie ten lepszy (obecnie chodzi na 2.35GHz, ale bez mojego peltka - na zwyklym WC - peltka chyba popsulem :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...