Skocz do zawartości
LuZaczek

Moze to Was zainteresuje???!!!

Rekomendowane odpowiedzi

http://allegro.pl/show_item.php?item=10006280

http://allegro.pl/show_item.php?item=10036919

Moze ktos jest zainteresowany bo widzialem w poprzednich postach ze bardzao Wam sie spodobal ten athlonek :roll: :roll: :twisted: :?: Szukalem sobie na Allegro az tu aptrze i mysle sobie ze bede tak dobry i Wam to podesle!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie wiesz co mówisz.........

BUHAHAHHA TEN GRZESIU TO KURDE W KAZDYM POSCIE SIE LAMERZY!! I ROBI SOBIE OBCIACH !!! NIE WIDZIAŁEM JESZCZE JEDNEGO POSTU Z KTÓREGO BYM SIE NIE POŚMIAŁ!!!

Ehh koles psuje mi moja i tak beznadziejna opinie :?

Konkurujesz z allen3 o miano postojebcy roku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pierwszego adresu to jest to ktos z naszego forum albo ktos kto czyta i juz porobil kupe modyfikacji.

Jezeli ktos nie wierzy to niech zajzy tutaj

To ja jestem :D

Co do modyfikacji - to m.in. dzieki forum tweaka je moglem wykonac :)

Co do proca na allegro to kupilem go w przekonaniu ze to stepping A0, w miedzyczasie pojawil sie B0 wiec zamowilem tez B0. Jak dotarly do mnie to sie okazalo ze jestem wlascicielem dwoch B0, wiec zostawilem sobie ten lepszy (obecnie chodzi na 2.35GHz, ale bez mojego peltka - na zwyklym WC - peltka chyba popsulem :()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi