thunder_pl Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam tak jak w temacie. Jaka według Was karta jest bardziej godna polecenia, czy GeForce taki jak ten, czy też może Radoen taki jak ten? Z góry dziękuję za odpowiedzi --- pozdrawiam thunder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 tylko na co tym kartom 256ramu to nie mam pojecia x700lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 x700 bier ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Tylko jedno male ALE.... :wink: GF6600 jest na AGP a X700 na PCI :) Ale jak wyzej X700 leprzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 i gf to wersja LE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Thunder_pl, potrzebujesz grafy na AGP czy na PCI-E, czy obojętnie?. Jak z tych dwóch to bezapelacyjnie x700. Ten 6600 to wersja LE, czyli kastrat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 nie zauważyłem, że x700 jest na PCI-E :/ mam AGP, ale myślę, że to bez znaczenia, bo będę kupował też płytę główną. A jest może x700 na AGP? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) nie zauważyłem, że x700 jest na PCI-E :/ mam AGP, ale myślę, że to bez znaczenia, bo będę kupował też płytę główną. A jest może x700 na AGP? :D Oczywiście. Np. tu. Ale jak zmieniasz płytę główną to lepiej weź ją ze złączem pci-e. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 tylko kiedy to będziesz zmieniał i ile masz hajsu na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thunder_pl Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 kasy mam mało, bo nie miałem w planach nic kupować. link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...