Kwiecień Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jaką byście polecali obude najlepiej big tower bo w przyszłości będe montował WC??? W gre wchodzi jakiś chieftec lub antec ew. coś innego dobrego. NAJLEPIEJ BEZ ZASILACZA bo i tak biore 420W ThermalTake. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zastanawiałem nię nad serią Dragon Chiefteca, co o niej sądzicie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 noo kazdego chieftecowego bt :P jest funkcjonalny......ladny.....i duzy :P tylko,z e drogi :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam budę Chifteca Big Tower DA-01BD Czarna i jest poprostu super bierz i się nie zastanawiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam budę Chifteca Big Tower DA-01BD Czarna i jest poprostu super bierz i się nie zastanawiaj może jakiś link ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Tylko jest mały kłopot. Będe ją brał ze sklepu www.newegg.com a tam nie mają wszystkich modeli :( Więc jak byście mogli to looknijcie tam i doradźcie jaką mam wziąć?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Mam budę Chifteca Big Tower DA-01BD Czarna i jest poprostu super bierz i się nie zastanawiaj może jakiś link ??? www.chieftec.pl DA-01-BD 499 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://www.tweaktown.com/document.php?dTyp...=review&dId=189 a może to??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 taka sama obuda tylko chiefteca model DA-01W(sx 1240) kosztuje only 45$ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bez zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://ocprojects.extremecooling.org/modul...showpage&pid=23 w rzeczywistości buda nie jest taka szarawa jest poprostu taka czarna jak na zdjęciach na www.chieftec.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 http://www.3dvelocity.com/reviews/dragon/b...ackdragon_2.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jaką byście polecali obude najlepiej big tower bo w przyszłości będe montował WC??? W gre wchodzi jakiś chieftec lub antec ew. coś innego dobrego. NAJLEPIEJ BEZ ZASILACZA bo i tak biore 420W ThermalTake. gdzie to kupić???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jaką byście polecali obude najlepiej big tower bo w przyszłości będe montował WC??? W gre wchodzi jakiś chieftec lub antec ew. coś innego dobrego. NAJLEPIEJ BEZ ZASILACZA bo i tak biore 420W ThermalTake. gdzie to kupić???? ten zasilacz robiony przez firme Sirtec - model HPC-420-302 - ale nie z naklejka TT tylko Chieftec w tej chwili kupisz doslownie wszedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaShi Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Jestem posiadaczem DA-01-BD. Buda bardzo fajna tylko ma 2 wady: - jest cholernie ciezka (prawie 20kg) - brak szyny umozliwiajacej wyjecie plyty bez jej wykrecania z obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...