Makonar Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Oto moja obudowa, zmodyfikowana by Amoniak oraz MATZ. (Big THX) Okienko, oraz otwory na wentylatory z przodu, z tyłu i na górze. Jak sie prezentuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 No pleksa neon ladne ale czemu jej jakos nie polakierujesz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Oczywiście, bo nie mam pieniędzy.... komp wchłania wszystkie fundusze, a lista wydatków jakoś nie maleje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 No bardzo fajna ale ten wentylator jasno świeci........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ale lakier nie jest taki drogi wiecej niz 100ml nie zluzyjesz tylko checi masz malo!!!Nie no zartuje ale jak bedziesz mial flote to pomys o tym!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 to tylko ten wentyl daje tyle swiatla ??? bo nie widze innego zrodla..... :roll: ogolnie cool ..... Team Work :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 W rzeczywistości wentyl świeci troche inaczej. Odcień niebieskiego jest ciemniejszy, i nie aż tak intensywny. Światła daje mniej więcej tyle samo, i nie męczy oczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ale lakier nie jest taki drogi wiecej niz 100ml nie zluzyjesz tylko checi masz malo!!!Nie no zartuje ale jak bedziesz mial flote to pomys o tym!!!!!TAA 100ml :?: :?: :!: HAHAHA :D :D Bardzo zabawny jestes - to chyba jak bedzie malowal pedzlem, albo w ciapki. Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru. Facet nie malowales porzadnie nigdy to nie pieprz. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 fajny modzik, ale mogłeś jeszcze sam wentyl zrobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Ale lakier nie jest taki drogi wiecej niz 100ml nie zluzyjesz tylko checi masz malo!!!Nie no zartuje ale jak bedziesz mial flote to pomys o tym!!!!!TAA 100ml :?: :?: :!: HAHAHA :D :D Bardzo zabawny jestes - to chyba jak bedzie malowal pedzlem, albo w ciapki. Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru. Facet nie malowales porzadnie nigdy to nie pieprz. :twisted: mamy nastepnego fachofca pabla :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ile potrzeba puch na pomalowanie calej obudowy, ile trzeba warstw i jaki jest calkowity koszt - pare pytan :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru. nie czepiam sie ale chyba miales na mysli ml? bo juz sie zdolowalem ze puszek za 400 PLN :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru. nie czepiam sie ale chyba miales na mysli ml? bo juz sie zdolowalem ze puszek za 400 PLN :) Mialobyc 400ml za 19zl www.montana-cans.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 malowac szprejami Montany ???? myslalem ze jakimis lakierami samochodowymi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ale lakier nie jest taki drogi wiecej niz 100ml nie zluzyjesz tylko checi masz malo!!!Nie no zartuje ale jak bedziesz mial flote to pomys o tym!!!!!TAA 100ml :?: :?: :!: HAHAHA :D :D Bardzo zabawny jestes - to chyba jak bedzie malowal pedzlem, albo w ciapki. Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru. Facet nie malowales porzadnie nigdy to nie pieprz. :twisted: Nie umiesz czytac nie napisalem ze on tyle zluzyje a jak kupujesz lakier to 100 sie bierze powiedz mi jeszcze gdzie ty za 100ml widziales cene 400 zl DEBIL JESTES!!!!! mamy nastepnego fachofca pablaodemnie to ty sie odwal najlepiej trzy zakrety w lewo moderatorku!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 chodzilo o 400ml,mogles sie tego domyslic.. Jestes cos bardzo wybuchowy. A 100 ml to ledwo jedna warstwe zrobisz. Ja malowalem wnetrze budy to zuzylem 3 takie male puszeczki. No ale tam duzo dziur i zakamarkow. Na zewnetrzna strone to jakies 2 puchy poszyly, niecale. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 NO tak trylko jak koles w lakierni maluje pistoletem za 4000-5000zl to czemu sie dziwia ze 100 ml to malo 100 poszlo mu na drzwi cale od wew i zew i to ladnie .Nie wiem ktot tu sie nie zna!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ale lakier nie jest taki drogi wiecej niz 100ml nie zluzyjesz tylko checi masz malo!!!Nie no zartuje ale jak bedziesz mial flote to pomys o tym!!!!!TAA 100ml :?: :?: :!: HAHAHA :D :D Bardzo zabawny jestes - to chyba jak bedzie malowal pedzlem, albo w ciapki. Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru. Facet nie malowales porzadnie nigdy to nie pieprz. :twisted: Nie umiesz czytac nie napisalem ze on tyle zluzyje a jak kupujesz lakier to 100 sie bierze powiedz mi jeszcze gdzie ty za 100ml widziales cene 400 zl DEBIL JESTES!!!!! mamy nastepnego fachofca pablaodemnie to ty sie odwal najlepiej trzy zakrety w lewo moderatorku!!!! :twisted:Czytaj dokladniej. Pomylilem sie nie!!!Napisalem pozniej ze 400ml za 19zl!!! I NIE WYZYWAJ MNIE OD DEBILI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: FACHOFCU :P :(!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru. nie czepiam sie ale chyba miales na mysli ml? bo juz sie zdolowalem ze puszek za 400 PLN :) Mialobyc 400ml za 19zl www.montana-cans.com TO DLA PABLA SLEPCYNGIERA!!! :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 O byle co sie potraficie poklocic :) Rozumiem klotnie miedzy AMD i Intel albo ATI vs NV ale o taka bzdure to szkoda klawiatury. I forum jest po to aby kogos uswiadamiac skorosie myli a nie sie smiac z niego. Kto pyta jest glupcem 5 minut, a kto nie pyta pozostanie nim cale zycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 O byle co sie potraficie poklocic :) Rozumiem klotnie miedzy AMD i Intel albo ATI vs NV ale o taka bzdure to szkoda klawiatury. I forum jest po to aby kogos uswiadamiac skorosie myli a nie sie smiac z niego. Kto pyta jest glupcem 5 minut, a kto nie pyta pozostanie nim cale zycie. Ja nie zaczalem. Zreszta nie wazne! Wrocmy do tematu. Jeszcze szczerze moge polecic lakiery firmy Dupli-Color. Tez super kryja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 O byle co sie potraficie poklocic :) Rozumiem klotnie miedzy AMD i Intel albo ATI vs NV ale o taka bzdure to szkoda klawiatury. I forum jest po to aby kogos uswiadamiac skorosie myli a nie sie smiac z niego. Kto pyta jest glupcem 5 minut, a kto nie pyta pozostanie nim cale zycie. Bzdura to rowniez wymienione przez ciebie...budzac rownie negatywne emocje :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Traktuj czasem takie rzeczy z przymrozeniem oka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Cze..Makonar Fajna . Troszeczkę kabelki burzą kształty okienka ale widzę ,że sporo ich tam jest. Jeżli mogę to sugerowałbym trszkę podświetlić od dołu . A tak przy okazji to ciekawym ,czy po takiej kłutni ktoś nowy będzie chciał się pochwalić swoją wielogodzinną pracą nad kompem next time. Torpido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 mimo ze posiadam WC to bardzo mi sie podoba u ciebie ten DragonOrb III - ehhhh :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 No cóż... ja już sie bałem, że ktoś mi zamknie temat za te offtopic'i no i za kłótnie... Co do kabelków, to nie jest ich tak duzo, 2 x kable HDD, kable zasilania, kabel fdd, praktycznie niewidoczny. Wydaje sie pewnie dużo, bo obudowa ma niewielkie rozmiary (tylko 39cm głeb.) ale dzięki temu zajmuje niewiele miejsca. No i jeszcze wtyczka zasilania do płyty jest z przodu, ale to chyba lepsze położenie niż np: w MSI, za procesorem (miałem i strasznie zawadza). Co do podświetlenia to jeszcze sie pomyśli, pomysłów wiele, ale na razie skończyły mi sie możliwości finansowe, zresztą, sam wiatrak i tak daje sporo światła, więcej niż się spodziwałem... Heh.. nie ma to jak Dragon Orb :) Mi również żal będzie się z nim rozstawać, bo chyba nigdy mi sie nie znudzi jego cool wygląd, ale skoro wc sie powoli kompletuje, a Amoniak być może pożyczy mi swój, jeszcze fajniej wyglądający blok wodny jego własnej roboty, jak można sobie odmówić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Dragon orb wygląda fajnie :) Mateusz specjalnie dla ciebie wykonam podświetlaną pokrywę Bloku. Mam nadzieję iż będzie wyglądała równie fajnie jak ORB :D albo i lepiej. :twisted: Co do malowania, to nie jest droga impreza :idea: a efekt super Okleina na budę też nie jest głupim pomysłem. Ja swoja budę mam w okleinie z hologramem ,Na żywo wygląda zajebiście :twisted: (zdjęcia nie oddają wyglądu :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Wow! Brzmi super! Tak, malowanie czy oklejanie nie jest jakoś specjalnie drogie, ale ja wciąż mam zaległe rachunki za pompke, pojemnik itp, itd. Jak już sie z tym uporam, przyjdzie czas na kolejne modyfikacje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 :) a mmialem katode kupic :( widze ze sam Wentyl daje power swiatlo i to za mniejsza kase a ja dla draki wsadze dwa wiatraki :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 ehe farby samochodowe.. te najlepsze są na cyjanowodrze o ile mi wiadomo... jak nie macie sprzętu jakiegos pomieszczenie na to masek itd... to samobójstwo chyba przy zwykłych olejnych zostane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...