Skocz do zawartości
Makonar

Moja obudowa zmodyfikowana !!! (2 zdjÄ…tka)

Rekomendowane odpowiedzi

Ale lakier nie jest taki drogi wiecej niz 100ml nie zluzyjesz tylko checi masz malo!!!Nie no zartuje ale jak bedziesz mial flote to pomys o tym!!!!!

TAA 100ml :?: :?: :!:

HAHAHA :D :D

Bardzo zabawny jestes - to chyba jak bedzie malowal pedzlem, albo w ciapki. Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru.

Facet nie malowales porzadnie nigdy to nie pieprz. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale lakier nie jest taki drogi wiecej niz 100ml nie zluzyjesz tylko checi masz malo!!!Nie no zartuje ale jak bedziesz mial flote to pomys o tym!!!!!

Bardzo zabawny jestes - to chyba jak bedzie malowal pedzlem, albo w ciapki. Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru.

mamy nastepnego fachofca pabla :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiesz czytac nie napisalem ze on tyle zluzyje a jak kupujesz lakier to 100 sie bierze powiedz mi jeszcze gdzie ty za 100ml widziales cene 400 zl DEBIL JESTES!!!!!

mamy nastepnego fachofca pabla

odemnie to ty sie odwal najlepiej trzy zakrety w lewo moderatorku!!!! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzilo o 400ml,mogles sie tego domyslic.. Jestes cos bardzo wybuchowy. A 100 ml to ledwo jedna warstwe zrobisz. Ja malowalem wnetrze budy to zuzylem 3 takie male puszeczki. No ale tam duzo dziur i zakamarkow. Na zewnetrzna strone to jakies 2 puchy poszyly, niecale.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie umiesz czytac nie napisalem ze on tyle zluzyje a jak kupujesz lakier to 100 sie bierze powiedz mi jeszcze gdzie ty za 100ml widziales cene 400 zl DEBIL JESTES!!!!!

mamy nastepnego fachofca pabla

odemnie to ty sie odwal najlepiej trzy zakrety w lewo moderatorku!!!! :twisted:
Czytaj dokladniej. Pomylilem sie nie!!!Napisalem pozniej ze 400ml za 19zl!!!

I NIE WYZYWAJ MNIE OD DEBILI :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: FACHOFCU :P :(!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puszka 400zl wystarczy na jakies 3 warstwy lakieru.

nie czepiam sie ale chyba miales na mysli ml?

bo juz sie zdolowalem ze puszek za 400 PLN :)

Mialobyc 400ml

za 19zl

www.montana-cans.com

TO DLA PABLA SLEPCYNGIERA!!! :evil: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O byle co sie potraficie poklocic :)

Rozumiem klotnie miedzy AMD i Intel albo ATI vs NV ale o taka bzdure to szkoda klawiatury.

I forum jest po to aby kogos uswiadamiac skorosie myli a nie sie smiac z niego. Kto pyta jest glupcem 5 minut, a kto nie pyta pozostanie nim cale zycie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem klotnie miedzy AMD i Intel albo ATI vs NV ale o taka bzdure to szkoda klawiatury.

I forum jest po to aby kogos uswiadamiac skorosie myli a nie sie smiac z niego. Kto pyta jest glupcem 5 minut, a kto nie pyta pozostanie nim cale zycie.

Ja nie zaczalem. Zreszta nie wazne!

Wrocmy do tematu. Jeszcze szczerze moge polecic lakiery firmy Dupli-Color. Tez super kryja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzdura to rowniez wymienione przez ciebie...budzac rownie negatywne emocje :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze..Makonar

Fajna . Troszeczkę kabelki burzą kształty okienka ale widzę ,że sporo ich tam jest. Jeżli mogę to sugerowałbym trszkę podświetlić od dołu . A tak przy okazji to ciekawym ,czy po takiej kłutni ktoś nowy będzie chciał się pochwalić swoją wielogodzinną pracą nad kompem next time.

Torpido

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... ja już sie bałem, że ktoś mi zamknie temat za te offtopic'i no i za kłótnie...

Co do kabelków, to nie jest ich tak duzo, 2 x kable HDD, kable zasilania, kabel fdd, praktycznie niewidoczny. Wydaje sie pewnie dużo, bo obudowa ma niewielkie rozmiary (tylko 39cm głeb.) ale dzięki temu zajmuje niewiele miejsca. No i jeszcze wtyczka zasilania do płyty jest z przodu, ale to chyba lepsze położenie niż np: w MSI, za procesorem (miałem i strasznie zawadza).

Co do podświetlenia to jeszcze sie pomyśli, pomysłów wiele, ale na razie skończyły mi sie możliwości finansowe, zresztą, sam wiatrak i tak daje sporo światła, więcej niż się spodziwałem...

Heh.. nie ma to jak Dragon Orb :) Mi również żal będzie się z nim rozstawać, bo chyba nigdy mi sie nie znudzi jego cool wygląd, ale skoro wc sie powoli kompletuje, a Amoniak być może pożyczy mi swój, jeszcze fajniej wyglądający blok wodny jego własnej roboty, jak można sobie odmówić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dragon orb wygląda fajnie :)

Mateusz specjalnie dla ciebie wykonam podświetlaną pokrywę Bloku.

Mam nadzieję iż będzie wyglądała równie fajnie jak ORB :D albo i lepiej. :twisted:

Co do malowania, to nie jest droga impreza :idea: a efekt super

Okleina na budę też nie jest głupim pomysłem.

Ja swoja budę mam w okleinie z hologramem ,Na żywo wygląda zajebiście :twisted: (zdjęcia nie oddają wyglądu :( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi