Gość Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Obudowa coolturka. Jakiej srednicy jest ten wentylos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 aRoo"]Obudowa coolturka. Jakiej srednicy jest ten wentylos? lol. a jak myslisz? dla mnie 43x43 km. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rymek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 swietnie ci to wszystko wyszlo.. gratuluje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 aRoo"]Obudowa coolturka. Jakiej srednicy jest ten wentylos? lol. a jak myslisz? dla mnie 43x43 km. I wszystko jasne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 moze by tak zmienic ten wiatraczek na inny, ktory ma 3 diody ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Wentyl oczywiście 80x80 od CoolerMastera. Dałem 35zł, ale nie narzekam. Wentyle 3-kolorowe nie podobają mi sie. Lubię niebieski kolor, a na samą myśl o czerwono - zielono - niebiesko - żółto - tęczowo - i co tam jeszcze jest możliwym kolorze przyprawia mnie o mdłości. O nie, jeżeli kiedykolwiek bede zmieniał oświetlenie to tylko na jednolicie zielone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Fajny efekt. No i ten wiatrak tak mocno świeci :D Jak ty możesz w nocy pracować???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 :twisted: :twisted: :twisted: wypas MOD GRATULUJE..... sam tez cos podobnego robie :) mam tylko pytanie gdzie dostales WENTYLKA za 35zl?? Ja bylem w sklepach i za 50 zyli chodzi :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 nieźle - naprawdę nieźle ci to wyszło :) Gratulacje - chyba muszę coś przerobić :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Całkiem młodzieżowo ;) ci to wyszło. Mod bardzo mi się podoba, a jak wsadzisz jeszcze jakiegoś neonika to będzie pierwsza klasa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Wentyla kupiłem za 33zł dokładnie, oczywiscie na Allegro. Od czasu do czasu sie trafiaja sie tam takie tanie. Oczywiście nowiutki CoolerMaster BOX z dodatkami, niestety nie pamiętam nicku użytkownika, ale to był jakiś firmowy sprzedawca. WIatrak nie świeci aż tak intensywnie jak na zdjęciach, ale wystarczająco by oświetlić bude, a do tego nie daje po oczach i mozna sie na niego gapic choćby godzinami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 no ladnie ladnie tylko tej obudowy troche nie taki kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 buda fajna ;P ja sam jestem w trakcie pierwszego moda :) kable od dysków to najgorsze utrapienie :) wracając do tematu malowania czy są lakiery metalik, jak te farby są wytrzymałe na obracia i ile to schnie bo się przymierzam ale czasu mało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...