yuucOm Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja wybrałem czereśnie bo jest po prostu najepsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 tez lubie czeresnie i jest to imo nr 1 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Gruszka nie pytac dlaczego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Jabłko i banan (tylko bez skojarzeń ;)) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Jabłko i banan (tylko bez skojarzeń ;))Wszelkie leśne wynalazki. A najlepiej ich mix ;] Tak btw, ostatnio w sklepie pojawił się napój leśny - wygląd i konsystencja identyczna z Diesel Power :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Omg miała być ankieta ale ja zwaliłem wszystko ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Moj ulubiony owoc to ten z raju czyli zakazany. ;) A tak na powaznie to chyba najbardziej zawsze tesknie za truskawkami i ten stawiam na pierwszym miejscu. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Pomidor ;) A z owoców owocowych- gruszki + czereśnie. Z egzotyki - pomarańcze + ananasy :] Edytowane 25 Czerwca 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Omg miała być ankieta ale ja zwaliłem wszystko ;).Napisz do któregoś z moderatorów ;] Pomidor ;)Ja tak samo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATG Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Czareśnie najlepsze, jeszcze takie czewoniutkie mmmniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Kolejno od najlepszych: :D Ananas Brzoskwinie (najlepsze IMO z puszki :) ) Czereśnie Truskawki Mandarynki Pomarańcze (ale nie lubie obierać :P ) Jabłka Jeszcze różne kombinajce, owoce+lody, alkohole i inne cuda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 poziomki, maliny, czeresnie, arbuz, ananas, mandarynki, pomarancza, wszelkiego rodzaju orzeszki :) w ogole to jedyne owoce ktorych naprawde nie lubie to czarna porzeczka i agrest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 winogrona=czeresnie>truskawki>pomarancze>arbuz=banan>jablka>mandarynki czyli wychodzi ze lubie wiekszosc z tych najbardzije popularnych owocow [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 IMO Banany rox :D następnie: =>winogrona =>gruszki - maxymalnie twarde (bez głupich skojarzeń ;) ) =>czereśnie =>słodki agrest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Truskawki Czeresnie oczywiscie tylke te smaczne nie te genetycznie ulepszane co to pieknie wygladaja i nawet pachna a smakuja jak silikon :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 OWOCE: WINOGRONO, BANAN, TRUSKAWKA, POMARAŃCZ WARZYWA: POMIDOR, RZODKIEWKA, FASOLA (DOMOWOA PO BRETOŃSKU r0x!:D), MARCHEWKA Ogólnie uwielbiam warzywa & owoce, to lista od ulubionych. A z owoców nie cierpie tylko od zawsze jabłek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Hmm ciezko wybrac ten jeden bo jest ich wiele. A zatem malina na czele ;) ,a potem czeresnia ,truskawka, pomarancz wingogrono ,banan ,jablko, Ananas i na koncu cos co jadam rzadko to arbuz. Jakos nie podchodzi za duzo pestek :D Z warzyw: zdecydowanie fasolka szparagowa i bob a z innych roslin tez dobra jest konopia indyjska ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Gruszka małgorzatka - ulubiony, bo rzadko mam okazję jeść, a wiadomo, jak coś jest słabo dostępne, to upragnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Truskawki, jablka zielone (te kwasne sa najlepsze :P ) i czeresnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Truskawki, jablka zielone (te kwasne sa najlepsze :P ) i czeresnie :D Poszukaj sobie w jakiejś hurtowni ogrodniczej boskopów, szarych albo złotych renet. Ostrożnie z wgryzaniem się w boskopy, są trochę hmm.. twarde :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 mój nr jeden to gruszki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Białe czereśnie + poziomki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Mango, arbuz, poziomki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Truskawki, czereśnie, brzoskwinie, pomarańcze, jabłka ;) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Ręklody, Czereśnie, Gruszki, Jabłka, Banany... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No i zapomnialbym o jagodach ;) Kto tego nie lubi? Bo ja uwielbiam a najlepiej pierogi z jagodami czy placek. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 truskawki btw o owocach: dzem sie robi z owocow-> czyli skladnik glowny dzemu to owoc w hiszpani/portugalii robi sie dzem z marchewki-> czyli marchewka to owoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Tak zgadza sie marchew jest owocem i niektorzy chyba tego nie wiedza ;) Chociaz sa soki pomidorowe i sa soki marchwiowe czy z burakow a wiadomo ze ten ostatni to warzywo. :D Raczej o dzemach pomidorowych czy buraczancyh nie slyszalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Pomarańcze & truskawki & grapefruity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No i zapomnialbym o jagodach ;) Kto tego nie lubi? Bo ja uwielbiam a najlepiej pierogi z jagodami czy placek. :P ale mi smaka na noc narobiłeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...