Szalony Ahmed Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Dziwne ... nikt nie wymienił WIŚNI !!! Moje ulubione wisienki ... a jakie winko z nich dobre ! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derek-91 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Arbuzy mniaaaaamm ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 No i zapomnialbym o jagodach ;) Kto tego nie lubi? Bo ja uwielbiam a najlepiej pierogi z jagodami czy placek. :POł siet... mi tez smaka narobiles :D Jagody po prostu wymiataja B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 hehe zrobie mam smaka i powiem, że starsza właśnie przyniosła jagody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Wszystkie owoce lubię :D Szczególnie banany i pomarańcze. A do czereśni się zraziłem jak widziałem w nich robale :D To samo z truskawami. :mad:Robaczki to dodatkowe białko :D - nie dosc ze smaczne to i zdrowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) ja bardzo lubie granaty.....zwłaszcza te zaczepne.. :wink: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez 99tomcat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Mój ulubiony owoc... hmmm... orzech kokosowy, ananas, avokado :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ja bardzo lubie greanaty[/]b.....zwłaszcza te zaczepne.. :wink: Granaty? :lol: Ja kiedys tez znalazlem robaka w czeresni, od tamtej pory nigdy nie zagladam tylko pozeram i smakuje jak zwykle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartoleon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Banan, banan i jeszcze raz banan. Od wielu lat jadam minimum 4kg bananów tygodniowo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 winogron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 czeresnie, jablka i gruszki ktore rosna u mojej Babci i pomarancze, ale to tylko w okresie swiat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 (edytowane) Granaty? :lol:Granaty są przyszne ;) ale mają minus ze "pestki" trza łyszką wygrzebywać. Jak mnie pamieć nie myli to Jezus chyba jadł taki owoc podczcas jakiegoś spotkania :P. @Chemik4 Avokado smakuje dla mnie jak niedobry kartofel ;). Edytowane 27 Lipca 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Arbuzzy i pomarańcze :D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 arbuzy - i to bardzo jabłka - ale musza byc twarde i kwaśnawe ;] gruszki - w porzadku mandarynki - ale jak sa pestki to kicha ;] i nie moga byc pomarancze :P brzoskwinie - tez sa bardzo w porzadku, ale znowu tez musza byc twarde ;] kiwi - także czereśnie i wiśnie - ale jak to jeden juz forumowicz powiedzial - bez zagladania do srodka :P no i nie moga byc drylowane, ze sloika ani w lodach, po prostu z drzewa, umyc (czasami nawet to nie ;]) i jesc ;] poziomki, truskawki, maliny, porzeczki, jagody - takie male a cieszy ;] winogrona - tez bardzo w porzadku banany - nie sa zle, chociaz jakos ich nie uwielbiam a jakies ananasy, kokosy, brzoskwinie z puszki, awokado, grejfruty czy inne tego typu wynalazki to palcem nie tykam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Pomarańcze & truskawki & grapefruity Dokładnie. :rolleyes: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Widzę że dominuje Banan :D Nikt ni elubi Malin ? Ja wymienie w kolejności. 1.Bardzo dojrzały banan 2.Wielkie, soczyste, zielone jabłko 3.Maliny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 grejpfrut czerwony, arbuz, banana, jabłka - ale nie wszystkie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 gruszki, banany, jabłka, arbuz, czereśnie.... Nie lubię: czerwonej porzeczki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Zapomniałem dodać daktyli (suszone i świeże) :P. Smakuja jak karmel imo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ja bardzo lubię melony, słodkie jabłuszka, oczywiście "banany i banany", nie wzgardzę truskawkami, malinami, czeeśniami (najlepiej zjeść 0,5 kg czereśni i popić wodą gazowaną - efekt świetny :D). Btw. mam kolegę, który nie spożywa owoców wcale, nie wiem jak można tego nie robić :P OWOCE SĄ PYSZNE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamSx6 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Banana & Pomarańcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Truskawki, Banany, Maliny, Jabłka, Ananasy, Gruszki, Pomarańcze, ale tylko słodkie ;| Kolejność bez znaczenia : - ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Arbuzy, czereśnie, gruszki, aronia. Za to nie lubię wiśni, mango i śliwek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Kocham wszyściutkie owoce Ale bardziej: Truskawki, Banany, Kokos (pożyyywny), borówki (oficjalnie nazywane czarnymi jakgodami) mniej: jabłka, agrest, śliwki, porzeczki. PS. Jak pomarańcze, to im kwaśniejsze, tym bardziej lubię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wszystko się zje ;p Ale przede wszystkim jabłka, pomarańcze, banany, mandarynki, granaty (^^), arbuzy i wiśnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 czereśnia, poziomka, malina pomarańcz, borówki i wiele wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 klementynki xD i pomarańcze -ale jak są soczyste [; ... granaty 'zaczepne, banany, truskawki w sezonie bo najtańsze [; reszta owoców okazjonalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Arbuz, granat, nektarynka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Najlepsze w kolejności: Melon, kumkwat wiśnie oraz borówki Nienawidze za to truskawek, malin i mandarynek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 zdecydowanie winogrona i soczyste, zimne arbuzy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...