Spisaczek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Ja tam faworyta nie mam, jem poprostu wszystko co mi wpadnie w łapska począwszy od: winogrona białego lub czarnego, arbuza, jabłka (najlepiej zielone), brzoskwini, klementynki, ananasa, czereśni, śliwek (białych!), truskawek (z cukrem:) - mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Pomarańcze i grejpfruty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 top to grapefruity i winogrona biale czarne obojetnie ale pomaranczami tez nie pogardze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 JA to lubie tradycyjne jabłuszko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Z tradycjnych czeresnie, nie gardze też winogronem, morelami, nektarynami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja preferuję winogrona, poziomki, morwa, gruszki.:wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borozu Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 O rany, jeśli miałbym wybierać tylko jeden to nie mógłbym się zdecydować, większość owoców mi smakuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Poziomki z wlasnej dzialki :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 U mnie chyba tez przodowalyby owoce lesne. Jezyny, poziomki, maliny. Uwielniam tez czeresnie, nektarynki, kiwi, brzoskwinie, wisnie. Ale tak naj naj to nie umialbym sie zdecydowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...