Gość ninyfan Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 http://przemo.blacksun.com.pl bez zbednych finezji, kocham tego cms'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mniemam, że jesteś studentem tego wydziału. Mogłeś sam coś napisać, ale to zależy od Ciebie. Dla mnie nic szczególnego, poniżej normy, nawet na CMS'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 bardzo nieczytelny cms... :) zbanować go :D jakiś taki surowy. nie wiem co w nim można kochać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 jakiś taki surowy. nie wiem co w nim można kochać To, że wszystko się zrobi samo, bez wkładu swoich umiejętności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...