Skocz do zawartości
LPKorn3324

Settlers III czy IV. A Może Zeus: Pan Olimpu?

Rekomendowane odpowiedzi

witam was, wpadło mi troszkę gotówki w łapki no i tak pomyślałem sobie, że na dobrą sprawę poza Oblivionem to w tej chwili nie mam żadnej innej sensownej gry w jaką mógłbym pograć na domiar złego pomału Oblivion się kończy więc dobrze bby było coś kupić nowego i tańszego ;).

Jest Mafia i ją biorę raczej od razu ale z drugą grą to już mam dylemat. Chcę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakąś strategię bo w sumie gatunek ten lubię i tak właśnie zastanawiam sie nad S3 albo 4 albo Zeusem. W settlery 2 zagrywałem się na śmierć najlpesza chyab strategia w jaką pykałem, w III dawno temu trochę pograłem, w IV już wogóle a najnowsza produkcja mimo, że ma w tytule settlers jest lekko mówiąc niewypałem w ładnej oprawie graficznej. Do tego jeszcze zastanawiam się nad zeusem- to jest raczej typowa strategia ekonomiczna coś na wzór faraona (gra miodzio) i cesarza (poprzednie wakacje spędzone przy tej grze) ale jak patrzyłem na recki to ponoć b.dobra.

I w ten sposób mam mętlik w głowie, co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> doradzcie :)

Edytowane przez LPKorn3324

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Syberię I+II w klasyce ;) (gra świetna na wakacje :D)

z tych co wymieniłeś zdecydowałbym się na Zeusa. Po prostu Settlers nigdy nie przypadło mi do gustu, a Zeus ze względu na podobieństwo do Faraona jest grą wartą uwagi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak dla mnie nic nie przebije I i II ale w 3 mozesz pograc lub lykaj faraona zawsze to dobrze sobie zagrac jeszcze raz ;). Sam zamierzam zakupic na wakacje. Do tego chyba wezme tez Syberie w tym wydaniu DVD.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie, kiedyś widziałem twierdzę i nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia. Jak tylko spadnie temp (u mnie w poznaniu w południe 35 stopni) to może wieczorem pojadę do mm i kupie zeusa i mafię zobaczę jeszcze. Tumczasem thx wszystkim, którzy coś doradzili

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja grałem i to nawet parę godzin dawno temu, gierka dobra klimacik jest tylko, że ja jade po jedną strategie a nie 5 :D wybór ciężki ale trzeba go dokonać ;)

w empiku jest promocja weź 5 zapłać za 3 ;)

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera byłem dzis w jednym z mm w poznaniu i ***** mać wszystkie gry były ale zeusa nie :/, tym samym kupiłem mafię, a zeusa musze przez sklep cdprojektu zamówić bo na 2 koniec miasta nei chce mi sie jechać do innego mm

a tesco nie masz w swoim miescie? tam tez sa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera byłem dzis w jednym z mm w poznaniu i ***** mać wszystkie gry były ale zeusa nie :/, tym samym kupiłem mafię, a zeusa musze przez sklep cdprojektu zamówić bo na 2 koniec miasta nei chce mi sie jechać do innego mm

ostatnio też byłem w jednym z poznanśkich mm tym przy M1 z zamiarem zakupu FarCry i wszystko było oprócz tego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi