LPKorn3324 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) witam was, wpadło mi troszkę gotówki w łapki no i tak pomyślałem sobie, że na dobrą sprawę poza Oblivionem to w tej chwili nie mam żadnej innej sensownej gry w jaką mógłbym pograć na domiar złego pomału Oblivion się kończy więc dobrze bby było coś kupić nowego i tańszego ;). Jest Mafia i ją biorę raczej od razu ale z drugą grą to już mam dylemat. Chcę <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakąś strategię bo w sumie gatunek ten lubię i tak właśnie zastanawiam sie nad S3 albo 4 albo Zeusem. W settlery 2 zagrywałem się na śmierć najlpesza chyab strategia w jaką pykałem, w III dawno temu trochę pograłem, w IV już wogóle a najnowsza produkcja mimo, że ma w tytule settlers jest lekko mówiąc niewypałem w ładnej oprawie graficznej. Do tego jeszcze zastanawiam się nad zeusem- to jest raczej typowa strategia ekonomiczna coś na wzór faraona (gra miodzio) i cesarza (poprzednie wakacje spędzone przy tej grze) ale jak patrzyłem na recki to ponoć b.dobra. I w ten sposób mam mętlik w głowie, co <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> doradzcie :) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez LPKorn3324 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Syberię I+II w klasyce ;) (gra świetna na wakacje :D) z tych co wymieniłeś zdecydowałbym się na Zeusa. Po prostu Settlers nigdy nie przypadło mi do gustu, a Zeus ze względu na podobieństwo do Faraona jest grą wartą uwagi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 hehe obie części syberii mam już dawno kupione w premierowych edycjach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 setlers IV nawet fajne , zeus tez niezly ale nie gralem faraon mi sie bardzo podobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zdecydowanie faraona wyrwij jak jest gdzieś. Settlers oczywiście 4 jesli juz. Niedawno kupiłem w Platynowej kolekcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 faraona przeszedłem w podstawówce :) czyli odpada coraz bardziej przekonuje sie do tego zeusa chyba się na niego zdecyduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Settlers III i IV to wg mnie marne namiastki części II. Zeus, Faraon, Ceasar III, Kleopatra to zdecydowanie gry warte uwagi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Tak czy siak dla mnie nic nie przebije I i II ale w 3 mozesz pograc lub lykaj faraona zawsze to dobrze sobie zagrac jeszcze raz ;). Sam zamierzam zakupic na wakacje. Do tego chyba wezme tez Syberie w tym wydaniu DVD. Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 a może by tak klasyczna strategia ? :) Empire Earth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja bym brał Settlersów, dwójka mimo swej miodności miała jednak kilka irytujących wad - np przy atakowaniu wież przeciwnika Proponuje część czwartą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 a może Twierdze Delux w klasykach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 nie, kiedyś widziałem twierdzę i nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia. Jak tylko spadnie temp (u mnie w poznaniu w południe 35 stopni) to może wieczorem pojadę do mm i kupie zeusa i mafię zobaczę jeszcze. Tumczasem thx wszystkim, którzy coś doradzili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 przypomniało mi sie, że w kolekcjach klasyki jest też Tropico jednak nie napisze nic więcej bo nie grałem w tą gre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 ja grałem i to nawet parę godzin dawno temu, gierka dobra klimacik jest tylko, że ja jade po jedną strategie a nie 5 :D wybór ciężki ale trzeba go dokonać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) ja grałem i to nawet parę godzin dawno temu, gierka dobra klimacik jest tylko, że ja jade po jedną strategie a nie 5 :D wybór ciężki ale trzeba go dokonać ;) w empiku jest promocja weź 5 zapłać za 3 ;) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) tak ale to chyba tylko na kolekcje klasyki, a zeus jest z extra klasyki ;) Edytowane 26 Czerwca 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 cholera byłem dzis w jednym z mm w poznaniu i ***** mać wszystkie gry były ale zeusa nie :/, tym samym kupiłem mafię, a zeusa musze przez sklep cdprojektu zamówić bo na 2 koniec miasta nei chce mi sie jechać do innego mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zeus rządzi, z 4 lata temu sie zagrywałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 cholera byłem dzis w jednym z mm w poznaniu i ***** mać wszystkie gry były ale zeusa nie :/, tym samym kupiłem mafię, a zeusa musze przez sklep cdprojektu zamówić bo na 2 koniec miasta nei chce mi sie jechać do innego mm a tesco nie masz w swoim miescie? tam tez sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 mam ale niestety musiałbym się trochę pofatygować żeby tam dojechać :] (kto mieszka na ratajach ten wie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 poznań :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 cholera byłem dzis w jednym z mm w poznaniu i ***** mać wszystkie gry były ale zeusa nie :/, tym samym kupiłem mafię, a zeusa musze przez sklep cdprojektu zamówić bo na 2 koniec miasta nei chce mi sie jechać do innego mm ostatnio też byłem w jednym z poznanśkich mm tym przy M1 z zamiarem zakupu FarCry i wszystko było oprócz tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...