n305 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Witam, kupilem sobie klawiaturke logitecha (jakas najprostsza, czarna za 80 zigla, tylko 7 dodatkowych przyciskow :)), no jak narazie bylem zadowolony, lecz po grze w q3 niezle sie wkurzylem, niemoge nacisnac 3 niektorych klawiszow, dajmy na to ide po skosie przod/prawo i chce wyciagnac lightinguna (czyli trzymam e+f i dociskam a :twisted:) i kupa, nie wcisne tych 3 przyciskow (na starej, zwyklej, shitowej klawie sie dalo...) Czy to moze kwestja sterow czy moze juz taka klawiatura? (instalowalem sterowniki z zalaczonej plytki: iTouch 2.0) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesrm Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Odinstaluj stery (iTouch), a moze pomoze, a jak nie to poszukaj w opcjach, moze jest jakis limit przyciskanych klawiszy, albo kupiles wersje DEMO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n305 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 yhhh prubowalem juz odinstalowywac stery i nic, opcji jako takich to niema. Czy nie moglby sie jeszcze ktos wypowiedziec? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja mam tego samegologitecha i chodzi bez problemu - ut2003 i nie ma problemu z wciskaniem 3 przyciskow na raz (system to win XP) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n305 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a jedziesz na tych sterach iTouch 2.0 co na plytce byly? :? bo mnie to juz irytuje, moze to pod 98 tak chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 tak stery mam te ktore dostalem z klawiaturka, a gdzie masz ja podlaczona? sprobuj podlaczyc ja pod inne gniazdo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n305 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 tak stery mam te ktore dostalem z klawiaturka, a gdzie masz ja podlaczona? sprobuj podlaczyc ja pod inne gniazdo Ehh no ps/2. Na plycie mam 2 porty, jeden pod mysz drugi pod klawe i gdzie ja mam to podlaczyc?: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zamien mysz z klawiatura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n305 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 zamien mysz z klawiatura Ehh nie oto chodzi, mysz to ja itak mam na usb, chodzi oto ze to jest tak, ze klawa dziala tylko w tym swoim porcie ps/2 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 aha.. czyli wszystko jasne - nie wiem co poradzic :) sorry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n305 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 thx za checi :) btw troche dziwne, tyle tutaj wiary, a zaledwie 1 osoba sie pofatygowala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...