Ernix Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) siema mam problem z jednym filmem jak otwieram film to słychać dzwiek ale brak obrazu :( mam zainstalowane potrzebne kodeki i nie wiem co moze byc przyczyną braku obrazu w tym filmie HELP bsplayer wyrzuca taki bład: nie wiem czy to wina ffdshow, scioglem najnowsza wersje i reinstalka ale dalej nic obraz filmu jest kodowany w formacie MS-MPEG4 V3 Edytowane 25 Czerwca 2006 przez Ernix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 skoro problem wystepuje tylko w jednym przypadku (odpowiednie kodeki sa) to moze plik jest uszkodzony w innych playerach tez sprawdzales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 1. Odinstaluj FFdshow. 2. Sprawdz inny odtwarzać - np. VPlayer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Ja bym w VLC sprawdzil czy wogole plik jest OK. Jak w VLC beda problemy to raczej plik jest walniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...