Niemiec Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja bede na 1000%, juz mam nawet urlop wpisany na ten czas. tylko wizja kolejnej libacji z orgia mnie troche przeraza ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 E tam.. Ostatnim razem nie narzekałes.. ;] Ja sie nie pojawie bo bede za granicami PL.. Tak, rozumiem Wasze rozczarowanie ale musicie być silni.. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Mnie takze na 100% nie bedzie. Milej zabawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Od początku: 1. Można być niepełnoletnim. Nie ma tu najmniejszego problemu. 2. Rejestrować się polecam bo przyda się to abyście mieli gdzie spać i mieli przygotowane jakieś gadżety. 3. Będzie się działo prawdę mówiąc przez dwa dni, czyli sobota/niedziela. 4. Posiadamy własne oddzielne stanowisko do OC. Powinny się na nim pojawić 4 komputery do podkręcania dla redakcji OC PurePC. Planujemy trochę poprzestawiać klasyfikacje w kilku dziedzinach OC nie tylko w Polsce. 5. PurePC jest już oficjalnym partnerem O/C & Moders i współorganizatorem. Czyli spotkacie mnie w odpowiedniej koszulce na zjeździe i będziecie mogli zgłaszać do mnie jakieś problemy lub pytania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 W jakim celu "można zabrać swój komputer"? Na konkurs piękności? Czy tylko po to żeby inni popatrzyli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kurczę, nie będzie mnie :cry: No nic, może kiedyś zrobicie zjazd w centralnej Polsce ;) PS Będziecie rozprowadzać koszulki PurePC ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 ja bede na 1000%, juz mam nawet urlop wpisany na ten czas. tylko wizja kolejnej libacji z orgia mnie troche przeraza ;)No ja tez na pewno bede, bedzie jakis zorganizowany wyjazd z Olsztyna, pociag etc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Oczywiście, że mogą się pojawiać ludzie z małym stażem forumowym. Zapraszamy wszystkich a jak tradycja nakazuje w piątek lub sobotę wieczorem spotkamy się przy wspólnym piwie i będziecie mogli poznać administracje/moderacje i dowiedzieć się jakie są plany na rozwój portalu. to chyba trza być ... bo szefostwo bardzo tajemnicze ... BTW - gdzie art o kręceniu D930 ?? /o rybie z FX57 nie wsponę/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ze Szczecina ktoś będzie jechał? Może się z "żoną" wybierzemy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Śląsk, Gliwice -> co u was? jedziemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Ktoś z Łodzi ? Ja bym zchęcią pojechał. Edytowane 27 Czerwca 2006 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ja sie nie pojawie bo bede za granicami PL.. Tak, rozumiem Wasze rozczarowanie ale musicie być silni.. ;] Cóż... nie będzie tak zielono i tyle :P Jedna prośba. Nie róbcie w tym temacie akcji typu: "Kto jedzie z...? ", "Kto mnie zabierze?", itp., bo to dość irytujące a nie każdy ma ochotę czytać:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 To ja wtrace ot. Narcyz mordo ty moja, o jakim piwie mowisz? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Śląsk, Gliwice -> co u was? jedziemy?Jeśli mi czas na taki wyjazd pozwoli to ja się na to piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ze Szczecina ktoś będzie jechał? Może się z "żoną" wybierzemy :D Całkiem prawdopodobne, że zaczne trase ze szczecina i będe mieć 2 albo 3 miejsca w aucie ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) To ja wtrace ot. Narcyz mordo ty moja, o jakim piwie mowisz? ;] Ten Leszek, którego piłeś zanim był darmowy Żubr ;] Póki co piszecie o tym jak o bardzo oficjalnym spotkaniu. Czy rzeczywiście tak będzie? Czy wynika to tylko z chęci dopracowania wszystkiego? Edytowane 27 Czerwca 2006 przez narcyz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja sie nie pojawie bo bede za granicami PL.. Tak, rozumiem Wasze rozczarowanie ale musicie być silni.. ;] Same here :( Kurcze, jakies fatum normalnie - co zlot, to nie moge jechac, bo cos mi staje na przeszkodzie :? Bawcie sie dobrze ;] Nie mozecie sie zlatywac w pazdzierniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja raczej przybęde, jako że nawet mam mieszkanie wynajęte w gdańsku ;) Mam nadzieje że ent'u też się skusi na przybycie... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja raczej przybęde, jako że nawet mam mieszkanie wynajęte w gdańsku ;) Mam nadzieje że ent'u też się skusi na przybycie... :PA mam kimanie zapewnione? B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Też bym się na kimanie wkręcił :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 (edytowane) A mam kimanie zapewnione? B)A jakżeby inaczej ;) (jeśli se tylko jakąś karimatke czy cuś w stylu materac wykminisz :P) Edytowane 28 Czerwca 2006 przez hary86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Też bym się na kimanie wkręcił :razz:Trzeba miec uklady z harym :P hary >> oki ziomus to ja sobie chetnie wycieczke zrobie :D (dogadamy sie co do szczegolow po sesji); Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Powtarzam po kimś: To nie jest temat do uzgadniania transportu, spotkań itp. więc czekajcie na subforum o Zlocie albo załóżcie sobie oddzielny temat o tych sprawach.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja mam pytanie: Jak to bedzie z noclegami? Gdzie można rezerwować? Śpiwory we własnym zakresie? Gdzie będzie zakwaterowanie? Dziękuję z góry za życzliwą odpowiedź :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Ja mam pytanie: Jak to bedzie z noclegami? Gdzie można rezerwować? Śpiwory we własnym zakresie? Gdzie będzie zakwaterowanie? Dziękuję z góry za życzliwą odpowiedź :) www.zjazd.pl i tam jest full info. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja proponuje, zeby kto ma jakies niezle sztuki procków, to niech weźmie zestawik cpu + mobo + ramki, i bedzie mozna sie pobawić. Założę się, że będzie dużżżżoooo agregatów, sam mam zamiar <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kaskadę nową, wiec to będzie frajda pomęczyć pare prockow, niekoniecznie FX`ów i innych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ja proponuje, zeby kto ma jakies niezle sztuki procków, to niech weźmie zestawik cpu + mobo + ramki, i bedzie mozna sie pobawić. Założę się, że będzie dużżżżoooo agregatów, sam mam zamiar <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kaskadę nową, wiec to będzie frajda pomęczyć pare prockow, niekoniecznie FX`ów i innych ;) przy stanowiskach nie moga byc osoby z poza redakcji, o ile to nie stanowi problem dla wlasciciela sprzetu to moga dawac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 da rade załatwić jakiś taniutki nocleg? moge nawet namiot <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> byle było go gdzize rozbic :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Na dworcu głównym PKP są tanie miejscówki mi się wydaje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 przy stanowiskach nie moga byc osoby z poza redakcji, o ile to nie stanowi problem dla wlasciciela sprzetu to moga dawac ;) zawsze mozna sobie znalezc inne miejsce niz stanowisko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...