bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 dopra..... jak ktos ma jakies ciekawe mp3 do testowania (nie tylko bassu..), to slijcie na bruce@post.pl, wrzuce na serwrer snake-jaki masz limit na 1 wiadomosc adamd-ty masz chyba 4 mb?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 empetrójki do testowania dźwieku to chyba nienajlepszy pomysł. Szkoda że wavy są takie duże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 najlepsze byloby *.mpc , ale ja nie mam nic do testowania w tym formacie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 dobra tam upniecie coś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 a to pierwsze na basy kto mi podesle? bo linki nie dzialaja juz a sie spoznilem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...