ryba Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Na zagranicznym forum ocXtreme zamieszczono linka do przerobionych sterownikow Nv, dajace mozliwosc pracy w trybie SLI na chipsetach 955/975x, jako zeby sciagnac te sterowniki trzeba sie zalogowac na forum udostepniam je na wlasnym hoscie :P Kliknij zeby sciagnac Wszyscy ktorzy maja mozliwosc sprawdzenia trybu sli na tych plytach, sa proszone o sciagniecie, przetestowanie i zamieszczenie wynikow w tym temacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 na xs byl temat ale wywalili wszedlem tylko ale nie czytalem bo nie mialem czasu a teraz to juz go nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 a nie mowilem, ze predzej czy pozniej ta blokada zostanie zlamana... teraz czekac tylko na moda dla chipsetu ULi, aby dzialalo SLi na nowych sterach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 By było git gdyby te stery rzeczywiście umożliwiały uruchmienie SLI na 955/975 :D pobierać i testować :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 By było git gdyby te stery rzeczywiście umożliwiały uruchmienie SLI na 955/975 :D pobierać i testować :-P na starszej wersji odpalili SLI tyle, że 7900 nie działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 no co jest panowie, 2 godziny minely i jeszcze nikt tego nie spr, myslalem ze tutaj tlumy beda sie przebijac z wynikami :P jedyna nadzieja ze Niemiec jutro bedzie testowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 jakbym miale karty w domu to bym sprawdzil :P jutro przyniose 7300gt i obadam co i jak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 wez tez 7600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 wez tez 7600 jak mi tylko szef da :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=100227 czytajac od posta 22 .... mozna dojsc do wniosku, ze to dzialajace drivery kolejna sprawa jest taka, ze powiedzial co zmienic (coprawda na okolo ale powiedzial) http://www.ocxtreme.org/forumenus/showthread.php?t=1869 chyba dzialaja :D Edytowane 25 Czerwca 2006 przez demek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 a wiec wrzucilem te stery, zainstalowalem 2*7300GT DDR3 1,2ns od galaxy, karty zostaly wykryte i wyskoczylo to: a po uruchomieniu jakiejkolwiek aplikacji 3D mamy zajefajny czarny ekran i kompletnie sie nie dzieje :) wypas [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) a wiec wrzucilem te stery, zainstalowalem 2*7300GT DDR3 1,2ns od galaxy, karty zostaly wykryte i wyskoczylo to: ... a po uruchomieniu jakiejkolwiek aplikacji 3D mamy zajefajny czarny ekran i kompletnie sie nie dzieje :) wypas [; może to przez chipset ? działające SLI widziałem chyba tylko na i975 Edytowane 29 Czerwca 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 może to przez chipset ? działające SLI widziałem chyba tylko na i975 Raczej przez drivery, z tego co doczytalem to nie obsluguja one 7300/7600/7900, bo za stara wersja została shackowana, ale pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Raczej przez drivery, z tego co doczytalem to nie obsluguja one 7300/7600/7900, bo za stara wersja została shackowana, ale pewien nie jestem. starsze faktycznie nie wykrywaly 73 ani 76, ale wersja podana w tym temacie wykrywa karty bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Moj blad, w tym topiku na XS ktory zlinkowal demek pisali o 81.55, a potem dopiero o 84.66, a ja zle zrozumialem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 ku..rde dziwne kyosen odpalil na nich 79gtx ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 jak jutro nie pojdze gdzies odpoczywac po ciezkim tygodniu to moze cos jeszcze podzialam. niestety pary innych kart nie skoluje, bo Demek ma 7600gs, ktore do pary by bylo potrzebne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weelkoo Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 i965 i 2x7800GT - nie działają :) Za niedługo może sprawdzę na i975X i tych samych kartach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Na zagranicznym forum ocXtreme zamieszczono linka do przerobionych sterownikow Nv, dajace mozliwosc pracy w trybie SLI na chipsetach 955/975x Wyjaśnijcie mi coś bo nie rozumiem. Po co mam na MB dwa sloty PCI-E chyba tylko po SLI. Więc po co jakieś niewiadomo jakie sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wyjaśnijcie mi coś bo nie rozumiem. Po co mam na MB dwa sloty PCI-E chyba tylko po SLI. Więc po co jakieś niewiadomo jakie sterowniki? a czy karty graficzne dzialaja/musza dzialac tylko w SLI? moze potrzebuje wiecej niz dwa monitory? moze mam ochote na CF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Niemiec i inni majacy ochote sie bawic : stery 83.40 beta, powinny dzialac. Karty z serii 76GS nalezy zainstalowac jako 76GT, natomiast seria 7900 normalnie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 a czy karty graficzne dzialaja/musza dzialac tylko w SLI? moze potrzebuje wiecej niz dwa monitory? moze mam ochote na CF? jakby sie uprzec to mozna by kilkanascie monitorow obsluzyc z jednego kompa :D 2 karty w pci-e x16 do tego ostatnio wyszedl jakis radeon 1300 na pci-e x1 (ewentualnie sa matroxy pod ten slot) + dowolne grafiki na PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Wyjaśnijcie mi coś bo nie rozumiem. Po co mam na MB dwa sloty PCI-E chyba tylko po SLI. Więc po co jakieś niewiadomo jakie sterowniki? po to że oficjalnie chipsety intela nie wspierają SLI a jedynie CF ... dlatego żaden oficjalny sterownik nie pozwala na nich odpalić SLI - trzeba mieć "nielegalne" zmodowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 To po cholere mi dwa PCI-E na P5WD2 skoro i955 nie ma CF? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 To po cholere mi dwa PCI-E na P5WD2 skoro i955 nie ma CF?Dokladnie po to zebys mial zagadke. Daja to bierz, jak mialbys jeden to tez bys narzekal? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 To po cholere mi dwa PCI-E na P5WD2 skoro i955 nie ma CF?na modowanych sterach odpalisz sli a cf to juz nie pamietam ale tez sie da i965 i 2x7800GT - nie działają :) Za niedługo może sprawdzę na i975X i tych samych kartach. http://www.techpowerup.com/downloads/Drivers/NVIDIA NVIDIA Forceware 81.85 Intel SLI Edition old modded NVIDIA driver for SLI on Intel 955/975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 u mnie niestety mimo usilnych prob i sprawdzania mojej cierpliwosci nie udalo sie. odpalenie jakiego kolwiek 3D powoduje czarny ekran i zwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...