harbi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 W domu mam dwa stacjonarne komputery - jeden z nich sluży mi do codziennej pracy, a na drugim chciałbym uruchomic serwer. Obie maszyny postawię koło siebie i będą pracowały cały dzień. Chciałbym też, żeby obsługiwał je tylko jeden monitor. Zależy mi zeby obraz na ekranie mógł być wyświetlany na zmianę z obu komputerów bez konieczności ich wyłączania i przełączania kabelka. W związku z tym mam do Was pytanie: czy istnieje jakieś urządzenie, do którego mógłbym podłączyć dwa komputery oraz monitor, a później wybierać z którego z nich wyświetlać obraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 potrzebujesz coś TAKIEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Czyli przełącznika KVM. Tutaj masz spory wybór. Sam miałem coś takiego, działało dobrze. Utrata jakości obrazu minimalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dzieki wielkie za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Sa tez monitory z podwojnym wejsciem i przelacznikiem na przednim panelu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Sa tez monitory z podwojnym wejsciem i przelacznikiem na przednim panelu :) Ja niestety takiego nie posiadam. W zupelnosci wystarczy mi KVM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Albo zastosować pulpit zdalny, chyba ze sa jakieś przeciwskazania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Albo postawic serwer na linuksie i korzystac z putty? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Albo przełączać kabel bez wyłączania komputerów. Wyjdzie taniej a też działa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Albo przełączać kabel bez wyłączania komputerów. Wyjdzie taniej a też działa :DPropozycja dla tych co lubią po bandzie jeździć :-P OT: Ata1333 to jakiś nowy standart napędów? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Propozycja dla tych co lubią po bandzie jeździć :-P OT: Ata1333 to jakiś nowy standart napędów? B) Czepialstwo i O/T :P A żebyś wiedział, mój dysk tak chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...