mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zobaczcie sobie tą aukcję na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10034250 Choć w zasadzie nie mam kasy, to już go wziąłem :D Tak się tylko gryzę skąd te proce za taką cenę?! Może kolo się przy wpisywaniu pomylił :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Obok jeszcze są też bardzo ciekawe aukcje m.in. ta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10029383 Qrcze skąd oni te proce biorą?! Najlepsze jest to, że obok ludzie usiłują sprzedać TB1,2 za 200zł :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 mam nadzieje ze szykuje sie jakas obnizka cen :twisted: wlanie sprzedalem swojego procka 1.6+ za 200zl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 ja sprzedalem A1000 za 153zl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 znów jakąś ciężarówkę okradli :lol: ale ten pierwszy kolo wygląda na pewnego więc raczej nie ma ryzyka :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Nio :D Ciekawe co starsza powie jak wróci (pojecahła na imieniki do znajomej :D) hiehie... Teraz mam tylko taką jedną wątpliwość - czy ten procek pójdzie na moim Epox'ie?! Ktoś może próbował? Sprawdzałem na liście kompatybilnych procy, ale tam Tbredy zaczynają się od 1800+ i rekomendują tylko 2 (1900+ i 2100+), ale reszta nie ma krzyżyka, więc pewnie może obsłużyć.... Coś mam w BIOS'ie może zmienić żeby za duże napięcie na proca nie poszło?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zobaczcie sobie tą aukcję na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10034250 Choć w zasadzie nie mam kasy, to już go wziąłem :D Tak się tylko gryzę skąd te proce za taką cenę?! Może kolo się przy wpisywaniu pomylił :D Tez od niego kupilem :) Mam nadzieje ze gosc jest powazny, a towar nie jest jakis trefny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Qrcze, może jeszcze zniżkę dostanę za reklamę :D :D :D tsssss...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 chyba i ja sie skusze :D troszke sie marnuje z tym moim palomino... kurde ale jestem debil no, niedawno wylicytowana cena mojego procka byla 260zl a ja nie sprzedalem... :( kurcze :(:(:( Teraz bym mial kaske na tego + jeszcze dozbieralbym na volcano 7+ :(:( Moglem sprzedac, teraz juz za niego nawet 200zl nie wezme :( ale sprzedam za 150zl doloze i bedzie rulez 0,13 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A ja swojego TB900 pogonie mojemu starszemu razem z K7S5A na komputer do biura a sobie kupie jakas lepsza mobo... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A ten procek to A0 czy B0? Zastanawialiscie sie nad tym? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 pewnie jakies A0 wyprzedaz z magazynu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 To się dopiero okaże, ale myślę, że za 210zł to się opłaca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 no niby tak, ale ja wole dolozyc to 50zl jak to A0 i miec B0 i podkrecic na Volcano 7+ na AXP 2600+ i to chyba lepszy biznes nie?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 dzisiaj widzialem 1700+ B0 JIUCB za 245zl :lol: nowe , gwarancja na gieldzie we wrocku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Obok jeszcze są też bardzo ciekawe aukcje m.in. ta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10029383 Qrcze skąd oni te proce biorą?! Najlepsze jest to, że obok ludzie usiłują sprzedać TB1,2 za 200zł :D Opłaca sie go kupic czy nie bo widze ze nikt go nie kupuje... :? AXDA1700DUT3C te u znaczy chyba B0 ?? tak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Obok jeszcze są też bardzo ciekawe aukcje m.in. ta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10029383 Qrcze skąd oni te proce biorą?! Najlepsze jest to, że obok ludzie usiłują sprzedać TB1,2 za 200zł :D Opłaca sie go kupic czy nie bo widze ze nikt go nie kupuje... :? AXDA1700DUT3C te u znaczy chyba B0 ?? tak? Baa pewnie, że się opłaca! Bierz zanim wykupią. I tak, to jest B0. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Panowie - kto kupił tego za 210zł nie ma się co martwić, bo to jest Tbred ze steppingiem B0 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 No to nieźle...kurde trzeba brać się za upgrade...poważnie... :D :D :D Ze starego kompa zostanie pewnei dysk, sieciówka, i parę dupereli... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Panowie - kto kupił tego za 210zł nie ma się co martwić, bo to jest Tbred ze steppingiem B0 :D Jam kupil (Mark_XIII) - mam nadzieje ze dostane taki sam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Oto jego oznaczenia: AXDA1700DUT3C JIUCB0251SPCW :D Raczej powinien być taki sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 mam nadzieje :) inaczej to bym sie zmartwil :) ciekawe co bedzie - k7s5a nie ma zmiany mnoznika, wiec na razie tylko FSB pozostaje.... na 150 powinno pojsc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak kupiłe tego za 230 więc zobaczymy co to :D p.s dlaczego nikt inny nie kupuje ich :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 bo jak doliczysz przesylke to tak tanio nie wychodzi, a poza tym niektorzy wola kupic z faktura i w "normalnym" sklepie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ale odbiór osobisty bedzie ręka w ręke :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ej, no przesyłka nie wyjdzie znowu aż tak dużo - pon.20zł - to dalej się opłaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak kupiłe tego za 230 więc zobaczymy co to :D p.s dlaczego nikt inny nie kupuje ich :? Być może dlatego: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20567 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak kupiłe tego za 230 więc zobaczymy co to :D p.s dlaczego nikt inny nie kupuje ich :? Być może dlatego:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20567 Bzdury - nikt tego jeszcze nie potwierdził, a wręcz przeciwnie jest tu przynajmniej kilka osób z tymi procami i nie narzekają... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak kupiłe tego za 230 więc zobaczymy co to :D p.s dlaczego nikt inny nie kupuje ich :? Być może dlatego:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20567 nie strasz mnie bo ja włsnie go kupilem .. w srode odbiór :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak kupiłe tego za 230 więc zobaczymy co to :D p.s dlaczego nikt inny nie kupuje ich :? Być może dlatego:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20567 Rany :( Mikaelus, please, pochwal sie co Ci sie udalo z tego proca wycisnac i mnie uspokoj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...