Skocz do zawartości
mikaelus

Antki XP 1700+ 0,13 za 210zł?!?!?!??!?!

Rekomendowane odpowiedzi

Jak kupiłe tego za 230 więc zobaczymy co to  :D 

p.s dlaczego nikt inny nie kupuje ich  :?

Być może dlatego:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20567

Rany :(

Mikaelus, please, pochwal sie co Ci sie udalo z tego proca wycisnac i mnie uspokoj ;)

Jak tylko go dostanę to dam znać co i jak :D

Dla mnie te pogłoski to zwykłe plotki nie mające wiele wspólnego z rzeczywistością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niedlugo ide po taki procek do sklepu, na 17:00 mieli mi go przywiezc :) Narazie nie bedzie zbyt duzego o/c,bo nie ma WC,ale mam nadzieje,ze niedlugo sie pojawi :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, dostalem przesylke :) Aukcja zakonczona w niedziele, a ok. 12 do domu zapukal pan z rewelacyjnie zapakowana przesylka. Gosc URBI.p z Gdańska na Allegro jest jak najbardziej godzien zaufania. Polecam!

Procek ma oznaczenie takie samo jak u mikaleusa, tak wiec B0 !

Niestety, jak na razie okazalo sie, ze jedna z kosci pamieci nie wyrabia na 133, i pechowo to akurat ta 256 MB Spectek (a nominalnie PC133) :( Jade wiec teraz na 128 jedynie ;)

Trzeba bedzie przesiasc sie na DDR, nie ma rady.

Chwilowo nie moge sobie sprawdzic 3DMarka, bo na najnowszych sterownikach w Lobby High Details wywala mnie na pulpit :/

Mam tu wszelako pewna ciekawostke - w biosie proc zglasza sie jako... 1800+, a nie 1700+, mimo ze taktowanie jest 1,472 GHz. Takze programik firmowy AMD cpuinfo pokazuje te 1800+, choc to chyba pomylka...? Potrafi moze to ktos wyjasnic? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli proca kryje Ci jako wiecej niz standardowe dla 1700+ - 1466 MHz, to automatycznie nadaje mu oznaczenie wyzsze (tzn. 1800), ja na przyklad mam ustawione na 1750 i czyta go jako 2100+, a przeciez 2100 zaczyna sie od 1766 :D. Mam nadzieje, ze ktos cos z tego zrozumie, bo zakrecilem jak.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no niby tak, ale ja wole dolozyc to 50zl jak to A0 i miec B0 i podkrecic na Volcano 7+ na AXP 2600+ i to chyba lepszy biznes nie??

Nie pokrecisz na Twoim MSI na tyle... niestety ta plyta nie ma dzielnika 1/5 przy 166 [ of coz... wersja -CL] :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczcie sobie tą aukcję na Allegro:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10034250

Choć w zasadzie nie mam kasy, to już go wziąłem :D

Tak się tylko gryzę skąd te proce za taką cenę?!

Może kolo się przy wpisywaniu pomylił :D

Kupiłem od tego gościa A2200 XP+ 0,13 (za 500 zł) - gość jest w porzo. Jak znajdę chwilę to coś pokręcę. Wiecie może co z tego wynika:

AXDA2200DKV3C

AIUGA 0240XPAW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi! Ja kupilem ostatnio A 1800+ za 290zł w Polbrasie i nawet nie spodziewalem sie, ale trafil mi sie ten lepszy model z "U" nie pamietam calego nr. seri (ale to ta ktora opisal Lisek), ale oto ten niewinny procek, pracuje wlasnie u mnie na 1937MHz (155x12,5 na 1,7V) i temp. na gownianym cpc w tej chwili ok 35-40C!!! :-)

Przy okazji mam pytanie, plytka moja MSI KT3 Ultra ma "bezpiecznik" soft. ze napiecie mozna podniesc jedynie o 0,1 wzgledem standardowego, w jaki sposob np. przez polaczenie mostkow moge je podniesc np. na 1,7 Prosze o jakis link czy cus. Z gory dzieki.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hi! Ja kupilem ostatnio A 1800+ za 290zł w Polbrasie i nawet nie spodziewalem sie, ale trafil mi sie ten lepszy model z "U" nie pamietam calego nr. seri (ale to ta ktora opisal Lisek), ale oto ten niewinny procek, pracuje wlasnie u mnie na 1937MHz (155x12,5 na 1,7V) i temp. na gownianym cpc w tej chwili ok 35-40C!!! :-) 

Przy okazji mam pytanie, plytka moja MSI KT3 Ultra ma "bezpiecznik" soft. ze napiecie mozna podniesc jedynie o 0,1 wzgledem standardowego, w jaki sposob np. przez polaczenie mostkow moge je podniesc np. na 1,7 Prosze o jakis link czy cus. Z gory dzieki.

Pozdrawiam.

Hmm... to nie jest tak specjalnie rewelacyjnie. Mój na Titanku biega na 1950... :) Kręć dalej, bo wyższe napięcie nie jest wcale potrzebne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...