mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Jak kupiłe tego za 230 więc zobaczymy co to :D p.s dlaczego nikt inny nie kupuje ich :? Być może dlatego:http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=20567 Rany :( Mikaelus, please, pochwal sie co Ci sie udalo z tego proca wycisnac i mnie uspokoj ;) Jak tylko go dostanę to dam znać co i jak :D Dla mnie te pogłoski to zwykłe plotki nie mające wiele wspólnego z rzeczywistością. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ja niedlugo ide po taki procek do sklepu, na 17:00 mieli mi go przywiezc :) Narazie nie bedzie zbyt duzego o/c,bo nie ma WC,ale mam nadzieje,ze niedlugo sie pojawi :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 No, dostalem przesylke :) Aukcja zakonczona w niedziele, a ok. 12 do domu zapukal pan z rewelacyjnie zapakowana przesylka. Gosc URBI.p z Gdańska na Allegro jest jak najbardziej godzien zaufania. Polecam! Procek ma oznaczenie takie samo jak u mikaleusa, tak wiec B0 ! Niestety, jak na razie okazalo sie, ze jedna z kosci pamieci nie wyrabia na 133, i pechowo to akurat ta 256 MB Spectek (a nominalnie PC133) :( Jade wiec teraz na 128 jedynie ;) Trzeba bedzie przesiasc sie na DDR, nie ma rady. Chwilowo nie moge sobie sprawdzic 3DMarka, bo na najnowszych sterownikach w Lobby High Details wywala mnie na pulpit :/ Mam tu wszelako pewna ciekawostke - w biosie proc zglasza sie jako... 1800+, a nie 1700+, mimo ze taktowanie jest 1,472 GHz. Takze programik firmowy AMD cpuinfo pokazuje te 1800+, choc to chyba pomylka...? Potrafi moze to ktos wyjasnic? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Jesli proca kryje Ci jako wiecej niz standardowe dla 1700+ - 1466 MHz, to automatycznie nadaje mu oznaczenie wyzsze (tzn. 1800), ja na przyklad mam ustawione na 1750 i czyta go jako 2100+, a przeciez 2100 zaczyna sie od 1766 :D. Mam nadzieje, ze ktos cos z tego zrozumie, bo zakrecilem jak..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Tylko ze 2100+ zaczyna sie od 1733mhz ;], ale tak to jest norma, mi wykazuje 2600-2700+ w zaleznosci od OC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 no niby tak, ale ja wole dolozyc to 50zl jak to A0 i miec B0 i podkrecic na Volcano 7+ na AXP 2600+ i to chyba lepszy biznes nie??Nie pokrecisz na Twoim MSI na tyle... niestety ta plyta nie ma dzielnika 1/5 przy 166 [ of coz... wersja -CL] :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Aaaaaale proc! :D z 1466 poszedł mi na 2000 :twisted: :D :twisted: ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Aaaaaale proc! :D z 1466 poszedł mi na 2000 :twisted: :D :twisted: !WOOOOOW! gratulacje! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Qrcze mój Titanek nie wyrabia najlepiej na 2GHz, więc go musiałem odtaktować na 1,95, ale chyba mam się z czego cieszyć? :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Aaaaaale proc! :D z 1466 poszedł mi na 2000 :twisted: :D :twisted: !Słaby właśnie... słabiutko na te 2 GHz :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 Aaaaaale proc! :D z 1466 poszedł mi na 2000 :twisted: :D :twisted: !Słaby właśnie... słabiutko na te 2 GHz :? Ej no, ja mam tylko Titana za 30zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 "]Tylko ze 2100+ zaczyna sie od 1733mhz ;], ale tak to jest norma, mi wykazuje 2600-2700+ w zaleznosci od OC.Ups :D cos mi sie pomylilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 A tak przy okazji mikaelus na jakim napieciu Ci chodzi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 A tak przy okazji mikaelus na jakim napieciu Ci chodzi ?? 1,65-1,7V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Uhhh ja dzialam na 1,7 a moj wynik jest znacznie slabszy (troche tez wina plyty) B0 >>>> A0 :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Oto jego oznaczenia: AXDA1700DUT3C JIUCB0251SPCW :D Raczej powinien być taki sam. Gdzie moge znazlezc co oznacza SPCW i inne ??? n.p.tplw :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 O właśnie, ja też bym sie chętnie dowiedział co dokładnie one znaczą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 O właśnie, ja też bym sie chętnie dowiedział co dokładnie one znaczą. W artykuliku "Rozkminianie Thoroughbreda" napisane bylo, ze to nic nie znaczy, a w kazdym razie nic waznego 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zobaczcie sobie tą aukcję na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10034250 Choć w zasadzie nie mam kasy, to już go wziąłem :D Tak się tylko gryzę skąd te proce za taką cenę?! Może kolo się przy wpisywaniu pomylił :D Kupiłem od tego gościa A2200 XP+ 0,13 (za 500 zł) - gość jest w porzo. Jak znajdę chwilę to coś pokręcę. Wiecie może co z tego wynika: AXDA2200DKV3C AIUGA 0240XPAW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copycd Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Hi! Ja kupilem ostatnio A 1800+ za 290zł w Polbrasie i nawet nie spodziewalem sie, ale trafil mi sie ten lepszy model z "U" nie pamietam calego nr. seri (ale to ta ktora opisal Lisek), ale oto ten niewinny procek, pracuje wlasnie u mnie na 1937MHz (155x12,5 na 1,7V) i temp. na gownianym cpc w tej chwili ok 35-40C!!! :-) Przy okazji mam pytanie, plytka moja MSI KT3 Ultra ma "bezpiecznik" soft. ze napiecie mozna podniesc jedynie o 0,1 wzgledem standardowego, w jaki sposob np. przez polaczenie mostkow moge je podniesc np. na 1,7 Prosze o jakis link czy cus. Z gory dzieki. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 qrde tez chce sobie kupic nowego proca na 0,13 bedzie mnie kosztowal jakeis 240 zl tylko najpierw chce sprzedac tego, bo dswa mi sa zbedne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Hi! Ja kupilem ostatnio A 1800+ za 290zł w Polbrasie i nawet nie spodziewalem sie, ale trafil mi sie ten lepszy model z "U" nie pamietam calego nr. seri (ale to ta ktora opisal Lisek), ale oto ten niewinny procek, pracuje wlasnie u mnie na 1937MHz (155x12,5 na 1,7V) i temp. na gownianym cpc w tej chwili ok 35-40C!!! :-) Przy okazji mam pytanie, plytka moja MSI KT3 Ultra ma "bezpiecznik" soft. ze napiecie mozna podniesc jedynie o 0,1 wzgledem standardowego, w jaki sposob np. przez polaczenie mostkow moge je podniesc np. na 1,7 Prosze o jakis link czy cus. Z gory dzieki. Pozdrawiam. Hmm... to nie jest tak specjalnie rewelacyjnie. Mój na Titanku biega na 1950... :) Kręć dalej, bo wyższe napięcie nie jest wcale potrzebne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...