Wojt Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Nie mogę doszukać się informacji o średnicach głośników w subwooferach z zestawów: - Creative SoundWorks SW320 - Creative FPS 1600 Jeśli ktoś ma bliższe informacje na ten temat lub zna stronę z dokładnymi opisami/testami tego typu sprzętów to byłbym wdzięczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 srednicy nie pamietam ale satelity w FPS1600 sa 6W a glosnik niskotonowy 17W, glosniczki sa ciut mniejsze od ich nieduzej obudowy , poszukaj w katalog/głośniki w www.komputronik.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Posiadam glosniki creativa FPS 1600 i jestem z niech bardzo zadowolony subwoofer posiada membrane okolo 12 cm a satelitki na oko z 5 cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 A może Inspire 5.1 5300 Ktoś ma ? ;> I może mi jakiś informacji o nich udzielić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie mogę doszukać się informacji o średnicach głośników w subwooferach z zestawów: - Creative SoundWorks SW320 - Creative FPS 1600 Jeśli ktoś ma bliższe informacje na ten temat lub zna stronę z dokładnymi opisami/testami tego typu sprzętów to byłbym wdzięczny. Chyba znalazłem, Creative montuje tam głośniki 5.25", około 13cm (tyle pewnie ma kosz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...