KWS89 Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Tk wiens moze zna kto strony z jakich możnaby se ściagnąć mms-y za FriKo ofkoz..a jak nie to może zna ktoś kod do usługi MMS w Era.pl? Jak tak to przosiłbym barzdzo o zamieszczenie go w tym topicoo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 dobra strona gdzie sa programy do komorek, mms, loga, dzwonki za friko (tyko do ericssonow) to www.ericsson.tap.pl Masa roznosci jesli chodzi o ericssona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Eryka to moja mama bedzie miała w marcu...ja mam Trium Elcipse z obsługą .jpg .gif (+anim) .tif A może kod do obsługi MMs w era.pl zna ktoś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...