AndrzejGdz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam ! Czy moze a raczej na pewno uzywacie do Lapka zewnetrznych glosnikow. Za bardzo nie jestem obcykany w tym temacie,mam pytanko jakie byscie mi zaproponowali, jakie uzywacie, jakich nie kupowac ? Pozdr Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Chodzi ci o male mobilne glosniczki zasilane bateryjnie ? Bo jesli nie to chyba nie ten dzial -> http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=63 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Dokladnie takie same jak do stacjonarnego, tutaj nie ma zadnej roznicy. Chyba ze masz na mysli przenosne glosniki to wtedy warto rzucic okiem na Logitechy V20 albo JBL On Tour. Altec Lansing tez ma jakies fajne w ofercie. Jesli jednak normalne glosniki stale to w zaleznosci czy chcesz 2.1 czy 5.1 to Logitechy Z2300 albo Z5450. Creative Pro Gamery tez pewnie daja rade. EDIT. A poza tym racja - nie ten dzial!! Edytowane 26 Czerwca 2006 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGdz Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Dokladnie takie same jak do stacjonarnego, tutaj nie ma zadnej roznicy. Chyba ze masz na mysli przenosne glosniki to wtedy warto rzucic okiem na Logitechy V20 albo JBL On Tour. Altec Lansing tez ma jakies fajne w ofercie. Jesli jednak normalne glosniki stale to w zaleznosci czy chcesz 2.1 czy 5.1 to Logitechy Z2300 albo Z5450. Creative Pro Gamery tez pewnie daja rade. EDIT. A poza tym racja - nie ten dzial!! Dzieki. Mniej wiecej wiem juz o co biega ze moga byc jak do stacjonarnego. Sorry ze pomylilem dzialy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR128 Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 A może umieścić nowy przyklejony temat o głośnikach do laptopów bo w muzycznym nie ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/item110824450_glosni...b_notebook.html KINYO PORTABLE USB SILVER SPEAKER KOD PRODUCENTA NB-103 PRODUCENT KINYO OPAKOWANIE BOX MOC GŁOŚNIKÓW RMS 2 x 1W PASMO PRZENOSZENIA 200 HZ ~ 18 KHZ WYMIARY (W x S x G cm) 10.5 x 4.56 x 4.0 ZŁĄCZA USB Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR128 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ile watów mają głośniczki w Acerze Aspire 3023 bo nigdzie nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...